Catàleg de cursos i tallers

Tallers multidisciplinars d’habilitats

Competencies_directives

A la feina comunica’t!

Amb l’actor Miquel Sitjà aprendràs a treballar la competència de comunicació en l’àmbit professional i empresarial amb tècniques d’interpretació.

Descobreix el teu jo directiu!

Amb el director de teatre Jordi Vall aprendràs a dirigir el teu projecte o empresa amb tècniques de direcció teatral.

Fes-t’ho tu mateix/a amb Instagram!

Amb l’expert Ivan Lara aprendràs a utilitzar les eines de comunicació 3.0 per donar a conèixer el teu projecte o empresa.

Reformula l’estratègia jugant!

Amb l’expert David Tugués aprendràs a aplicar la tècnica de Gamificació per definir o reformular l’estratègia del teu projecte o empresa.

A ritme de competències!

Amb el músic Mikel Oró aprendràs a identificar i a millorar les competències emprenedores, professionals o directives amb tècniques musicals.

Emociona’t a la feina!

Amb l’experta Esther Torres aprendràs a identificar i a millorar la gestió de les emocions que sorgeixen davant d’aquelles situacions que vius en la teva feina, projecte o empresa pel fet de crear, innovar i fer-lo créixer.

Gestionar les situacions amb esportivitat!

Amb el músic i entrenador personal Mikel Oró identificaràs i milloraràs les competències professionals amb tècniques de diferents esports (hipica, fútbol, bàsquet, voleibol, etc..

Converteix la teva organització en un equip d’intraemprenedors/es!

Amb l’experta Marta Zaragoza identificaràs i milloraràs les competències necessàries per dissenyar, proposar i tirar endavant un projecte dins de l’organització o empresa on treballes.

 

Tallers de competències transversals clau

Treballa en equip en un equip de treball!

Identificaràs i milloraràs les habilitats i aptituds necessàries per treballar en equip.

Planifica en un entorn canviant i incert!

Aprendràs a millorar la competència de planificació i organització a curt, mig i llarg termini incorporant els canvis i els imprevistos del dia a dia.