Aliances estratègiques

Les Aliances estratègiques amb altres experts/es i organitzacions ens permeten dissenyar i executar projectes, conjuntament, així com la transferència de tecnologia i metodologia i compartir experiències i recursos, entre altres.

Marta-Colome-300x300

Marta Colomer Camon

Experta en la gestió de les competències professionals i de gestió de l’equip en clau de competències. Amb la Marta dissenyem i executem projectes i accions de forma conjunta per a la implementació i millora de les competències professionals i la dels equips tècnics/ques que acompanyen a persones a definir i executar el seu projecte professional. (Llegir més)

Viti (Jaume Vilajeliu)

Estudi de disseny gràfic, web i publicitat. Ens acompanyen, dissenyant conjuntament el disseny de tots els recursos que elaborem i publiquem i han estat els responsables de la imatge corporativa de Cresàlida i del disseny de la pàgina Web (Llegir més)

Zoomcomunitario (Ivan Lara)

Equip especialitzat en el disseny i coordinació de projectes en els que l’audiovisual i les xarxes socials són instruments de transformació social i empresarial. Ens acompanyen en la producció dels recursos audiovisuals que generem tant pels estudis com per a la formació. (Llegir més)

Taelenty (Eduard Junyent)

Aquest emprenedor lidera l’empresa Taelenty i ha desenvolupat la plataforma de formació virtual que utilitzem com a Centre de Formació virtual, on realitzem els programes d’ e-learning (aprenentatge virtual) i b-learning (aprenentatge semi-presencial), adreçat a emprenedors/es, empresaris/es i directius/es. (Llegir més)