Aliances estratègiques

Edu Junyent i Jordi Radev

Aquests dos joves emprenedors han creat ACADEMIC ID amb la missió que sigui una extensió de l’aula tradicional, una plataforma educativa accessible des de qualsevol dispositiu.

El projecte té com a pilar fonamental contribuir socialment al fet que l’educació no quedi obsoleta davant el desafiament de l’era digital. Per això proposen una plataforma interactiva totalment gratuïta per als centres d’ensenyament, que els doti de les eines necessàries per a la seva digitalització.

A través d’ACADEMIC ID pretenen afavorir la col·laboració i el treball en grup, estimulant l’intercanvi de coneixements i oferint un espai de consulta, la qual cosa farà possible un major flux de continguts.

ACADEMIC ID és la forma perfecta d’apropar-se a les generacions d’alumnes que han nascut units a les TIC, així com d’estimular l’adaptació del professorat al B-Learning, que aviat es convertirà en una realitat quotidiana.

Per tot això, Cresàlida comparteix la missió, la  visió i valors d’aquest projecte i gràcies a aquesta aliança pot disposar d’un Centre de desenvolupament competencial amb aules virtuals, on es realitzen diferents programes i activitats per mitjà de l’aprenentatge e-learning i b-learning, adreçat a emprenedors/es, empresaris/es i directius/es.