Vivències

Arxius del blog

Servei d’Avaluació de Competències Directives

T’oferim un servei que et permetrà identificar les teves competències fortes i les zones de millora clau que necessites per exercir les funcions de direcció a través del mètode CSAQ  © 2020 Cresalida, la darrera eina innovadora que hem creat gràcies a l’àrea de R+D+I.

T’ajudarem a fer el contrast amb el lloc de treball actual o amb el teu objectiu professional i el MAPA_PERFIL_DIRECTIU_VA I et faciliterm un certificat de competències transversals directives perquè puguis acreditar les competències enfront terceres persones.

Si estàs interessat/ada en aquest servei contacta amb el nostre equip a través del formulari o per telefòn (trucada o WhatsApp) al 615626341 i t’informarem sobre les modalitats i les característiques i condicions del servei.

(Llegir més)

 

 

 

 

 

Publicat a Assessorament

Processos de Selecció

Realitzem processos de selecció posant el focus d’atenció en les competències dels/de les candidats/ates.

Mesurem els coneixements, les habilitats, les aptituds i les actituds. Els nostres sistemes ens permeten predir els comportaments de forma objectiva.

 

Darrers processos de selecció:

Oferta_Programador_HelpDesk_2022 (Obert fins el 10/09/2022 prorogable)

Oferta_Responsable_Comercial_Filtració_2022 (Procés Tancat).

Oferta_Implantador_a_ODOO (Obert fins el 30/09/2022)

Oferta_INTERNATIONAL & NATIONAL SALES ÀREA MANAGER (Procés Tancat)

Oferta_Responsable_SAT (Procés Tancat)

Oferta_Tècnic_Servei_Post_Venda (Procés Tancat)

Oferta_Programadorx_ODOO Obert fins el 18/07/2021 (Procés Tancat)

Oferta_Responsable_SAT Obert fins el 23/06/2021 (Procés tancat)

Oferta_laboral_Writer_YouTube  (Procés tancat)

Oferta_Adjunt_a_Tècnic_Registre_productes (2021). (Procés tancat)

Oferta_Comercial_Telecomunicacions. (Procés tancat)

Oferta_Programador_a_Junior_2021. (Procés tancat)

Oferta_Implantador_Software (Procés tancat)

Oferta_Programador_a (Procés tancat)

Oferta_Comercial_Software (Procés tancat)

Oferta_Comercial_Telecomunicacions (Procés tancat)

Oferta_Administratiu_va_control_plagues (Procés tancat)

Oferta_Gestor_a_Magatzem (Procés tancat)

Oferta_Comercial_França (Procés tancat)

Oferta_Adjunt_administració_finances (Procés tancat)

Oferta_Coordinador@_Vendes (Procés tancat)

Oferta_Adjunt_a_direcció_finances (Procés tancat)

 

 

Si vols que t’ajudem a seleccionar una persona per cobrir un lloc de treball:

Contacta amb nosaltres i estudiarem la teva necessitat. Tanmateix, et pot interessar conèixer el procés de Selecció per competències que seguim.

Els estudis que hem realitzat arreu del territori en diferents sectors, subsectors i activitats econòmiques ens donen un coneixement ampli dels llocs de treball clau en els sectors i activitats (Més informació a l’apartat R+D+I)

 • Tecnologies de la Informació i la Comunicació (Creació de Software, Sistemes de telefonia, e-commerç, etc.)
 • Sanitat (Hospitals i clíniques, Residències, etc.)
 • Educació (Directors/es, caps d’estudi, professorat, etc.)
 • Indústria Farmacèutica
 • Oci i cultura (Restauració, comerç minorista, etc.)
 • ONG’s (Serveis a les persones)
 • R+D+I
 • Sector públic
 • Agroalimentació
 • Fabricació
 • Logística

Si vols que et tinguem en compte com a candidat/ta en processos que s’obriran pròximament:

Contacta amb nosaltres enviant una breu descripció del teu perfil professional i el teu objectiu. Quan s’obri una oferta de feina que s’ajusti al teu perfil et convidarem personalment perquè enviïs el teu CV o Video Currículum i una carta de motivació actualitzada.

I si el que vols és conèixer els requeriments d’algun lloc de treball concret, consulta l’apartat de R+D+I on hi trobaràs tots els Mapes d’ocupació que hem dissenyat i elaborat durant aquests anys.

Si vols conèixer un exemple de CV per competències o un VideoCV clica aquí!

 

(Llegir més)

Publicat a Assessorament Etiquetat amb:

Seminaris de dinamització econòmica

Seminaris promoguts pel Consorci per la promoció dels municipis del Moianès amb l’objectiu de donar impuls al’activitat del teixit econòmic i social mitjançant la definició de les bases d’un projecte de futur del teixit empresarial de la zona, impulsar la generació d’ocupació i optimitzar la utilització de recursos, entre d’altres.

Publicat a Projectes Etiquetat amb: , , , , ,

La selecció per competències, una clau per a la igualtat: Perfil i Oferta

Docència virtual del mòdul formatiu La selecció per competències, una clau per a la igualtat: Perfil i Oferta promogut per l’Àrea de Qualitat en el Treball del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Publicat a Accions formatives Etiquetat amb: , ,

Formació en gestió d’equips

Formació emmarcada dins la proposta formativa global promoguda per l’escola Salesians en lideratge pedagògic adreçada a caps d’estudi, coordinadors/es d’àrea i caps de departament amb l’objectiu d’aprendre una metodologia i unes eines per avaluar el propi capital competencial, comprendre les implicacions de les competències directives i elaborar un pla de millora.

Publicat a Accions formatives Etiquetat amb: , , ,

Eina de diagnosi i millora de l’ocupabilitat

Projecte per facilitar la diagnosi de l’ocupabilitat de les persones que estan en situació d’atur, posant èmfasi en aquells col·lectius que tenen majors dificultats d’accés al mercat laboral coordinant un treball conjunt entre Serveis Socials i el Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Publicat a Projectes Etiquetat amb: , ,

Programa de dinamització empresarial

Suport específic en la fase d’execució del Projecte LOGIS OCUPACIÓ 2014-2016 de la Riera de Caldes promogut per l’Associació de Municipis de la Riera de Caldes, amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de persones aturades, preferentment joves, majors de 45 anys i/o persones aturades de llarga durada i l’enfortiment del model industrial local a partir de la qualificació del capital humà disponible.

Publicat a Assessorament Etiquetat amb: , , , , , ,

Programa LÀBORA de l’Ajuntament de Barcelona, Creu Roja Barcelona, FEICAT I ECAS

Contribuïm a la millora de l’ocupabilitat de les persones usuàries de Serveis Socials i la competitivitat de les empreses i organitzacions amb la definició de l’Estratègia d’Intermediació i el Manual de Prospecció liderats per la Fundació ADSIS, ÈXIT I INTERMEDIA.

Publicat a Projectes

Formació a l’equip tècnic d’inserció i formació

Formació promoguda per l’Associació Sant Tomàs a l’equip d’inserció i formació en l’àmbit de la metodologia de l’ocupabilitat en clau de competències i la gestió de la competència professional amb l’objectiu de dotar-los amb eines i recursos pel procés d’acompanyament a la millora de l’ocupabilitat i de la inserció laboral en clau de competències.

Publicat a Accions formatives

La recepta empresarial de les xefs d’èxit

Seminari realitzat en el marc de la jornada Alimenta el teu negoci organitzada per l’Associació de Dóna’t un Impuls dirigida a dones.

Publicat a Conferències i seminaris

Dinamitza’t: Millora les teves competències i forma part de les organitzacions del futur

Formació per facilitar l’accés al mercat de treball a aquelles persones que es troben en situació d’atur a través d’identificar tendències de futur, descobrir les seves competències professionals, executar un pla de millora competencial, convertint les seves idees en un projecte intraemprenedor que aporti valor a una empresa i ampliar la seva xarxa professional, promogut per l’Ajuntament de Premià de Dalt.

Publicat a Projectes

Definició de perfils professionals i suport a la selecció per competències de candidats/es

Promogut pel Consorci per a la promoció dels municipis del Moianès en el marc del programa Valorització dels oficis tèxtils al Berguedà, Lluçanès i Moianès amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat i la inserció personal, i a la vegada afavorir als sectors industrials tèxtils d’aquests tres territoris.

Publicat a Projectes

Montgat jove, Montgat Emprenedor!

Programa promogut per l’Ajuntament de Montgat, ideat i executat per Cresàlida amb l’ objectiu de potenciar les competències emprenedores dels/de les més joves de la localitat.

Publicat a Projectes Etiquetat amb: , , , ,

Comerciants i empresaris/es de La Garriga: cap a una estratègia conjunta

Programa de dinamització econòmica promogut per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de La Garriga amb  l’objectiu de donar un major impuls a l’activitat dels/de les empresaris/es i contribuir a dinamitzar el teixit econòmic d’aquesta localitat, amb el suport de  l’ASIC, Agrupació de Comerciants i Serveis de La Garriga.

Els objectius que s’han assolit són:

Objectius directes:

1. Adquirir i/o millorar les competències directives (coneixements, habilitats, aptituds i actituds) dels membres del comitè de direcció i de persones clau de l’ASIC, necessàries per a una Direcció estratègica òptima d’aquesta entitat. Aquesta millora competencial hauria de permetre assolir la consolidació i el creixement de l’activitat de l’associació i, alhora, donar suport al desenvolupament de les competències directives de la resta de membres.

2. Definir els elements clau d’un Pla Estratègic com a eix vertebrador del treball cooperatiu i en xarxa dels membres de l’ASIC, a partir d’una Missió, Visió, Valors i Objectius compartits.

3. Millorar la cohesió de l’equip directiu de l’ASIC i d’altres empresaris/es clau de la localitat, per que d’una manera conjunta millorin el treball cooperatiu entre tots els membres de l’associació.

4. Facilitar la gestió i transferència del coneixement que es genera a cada una de les empreses dels/es associats per tal de compartir les necessitats, visions, idees i projectes.

5. Conèixer els factors de competitivitat que influeixen en l’activitat comercial dels/es associats/des.

6. Cercar mesures correctores per fer front a les barreres o factors limitadors interns i externs, així com mesures potenciadores dels factors que són una fortalesa i/o oportunitat.

7. Identificar els elements clau que ajudin a alinear la missió, visió, valors i els objectius de cada una de les empreses de l’ASIC amb els elements clau del futur Pla Estratègic conjunt.

Els objectius indirectes:

1. Definir les bases d’un projecte de futur del comerç de la zona per tal d’atraure persones emprenedores i empresaris/es amb un perfil i un tipus de negoci coherent amb les necessitats de la localitat.

2. Contribuïr a dinamitzar el teixit comercial i econòmic de la Garriga, de forma conjunta.

3.  Optimitzar la utilització dels recursos disponibles que les entitats que els donen suport destinen a la promoció econòmica de la localitat.

4. Optimitzar la utilització dels recursos disponibles que cada empresari/a destina per la promoció de la seva activitat.

5. Assolir una major iniciativa i participació de les empreses de La Garriga per augmentar l’eficiència i eficàcia de les accions que s’engeguen des de l’ASIC i l’Ajuntament de La Garriga i permetre la seva sostenibilitat.

6. Contribuir a la construcció d’un entorn intel·ligent capaç de generar riquesa al territori.

Publicat a Projectes Etiquetat amb: , , , ,

Trabajar en red

Taller impartit i dissenyat per Cresàlida promogut per l’oficina Punto Denda, espai de dinamització del comerç de Fomento San Sebastián, dins el marc del Circuito de formación complementaria para emprendedores, amb l’objectiu d’aprendre a crear aliances estratègiques.

Publicat a Accions formatives

¿Improvisas o diriges?

Taller impartit i dissenyat per Cresàlida promogut per l’oficina Punto Denda, espai de dinamització del comerç de Fomento San Sebastián, dins el marc del Circuito de formación complementaria para emprendedores. Amb l’objectiu que els/les assistents aprenguin a enfocar i motivar per crear i consolidar projectes en clau de competències.

Publicat a Accions formatives

Taller Joves amb oportunitats: Ocupa’t i emprèn, emprèn i ocupa’t

Taller promogut pel Punt d’Informació, Participació i Assessorament per a Joves de Centelles, dissenyat i impartit per l’equip de Cresàlida adreçat als/a les joves per prendre a detectar oportunitats per tal d’ocupar-se, ja sigui per compte d’altri, emprenent o intraemprenent  i entrenar competències per assolir-les.

Publicat a Accions formatives

Jornada a la Setmana de l’Ocupació d’Igualada

Xerrada emmarcada dins la Setmana de l’Ocupació d’Igualada organitzada per tercer any consecutiu per la Unió Empresarial de l’Anoia, amb l’objectiu de donar recursos per descobrir les habilitats clau per treballar o emprendre.

Publicat a Conferències i seminaris

Curs Selecció en clau de competències: Entrevista i decisió final

Formació emmarcada dins el programa de Selecció per competències dissenyat per la Marta Colomé i el seu equip, organitzat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. El Mòdul Entrevista i decisió final impartit per l’equip de Cresàlida adreçat, principalment, a empreses i professionals que volguessin conèixer i aplicar a les seves empreses els fonaments teòrics i pràctics.

Publicat a Accions formatives

Taller Role Models i Networking

Taller organitzat dins el marc del programa “Emprèn impuls” per AFAEMME (The Association of Organisations of Mediterranean Businesswomen) amb l’objectiu de facilitar un recolzament eficaç a la creació d’empreses i crear un entorn favorable per a que els/les emprenedors/es poguessin posar en funcionament i desenvolupar el seu projecte professional.

Publicat a Conferències i seminaris

Taller Igualtat, gènere i competitivitat

Taller dissenyat i impartit per l’equip de Cresàlida promogut per IDETSA Iniciatives de Desenvolupament Empresarial de Vandellós i  l’Hospitalet de l’Infant, adreçat a emprenedors/es i empresaris/es amb l’objectiu d’oferir una reflexió global sobre l’impacte que té la desigualtat, especialment per raó de gènere, en la pèrdua de competitivitat empresarial, en general, i sobre la pèrdua de talent, en particular, en el si de les organitzacions.

Publicat a Accions formatives

4t Congrés de les Dones del Baix Llobregat

Ponència dins el marc del 4t Congrés de les dones del Baix Llobregat amb el títol “Les dones com agents de canvi social i econòmic” on es va reflexionar sobre l’entorn econòmic amb un enfocament de gènere, a més de l’emprenedoria femenina i en femení, les noves organitzacions del temps del treball, el lideratge de les dones en els moviments socials o la feminització de la pobresa.

Publicat a Conferències i seminaris

Jornada Talent 2020: Aventures emprenedores

L’Associació Arrenca a Córrer va organitzar la cinquena edició de “Talents 2020, Aventures emprenedores” on es va participar per explicar l’experiència emprenedora de Cresàlida a nois i noies de secundaria juntament amb professionals que van presentar les seves històries, somnis i passions i van compartir les seves aventures emprenedores.

Publicat a Conferències i seminaris

Curs d’Ocupabilitat en clau de competències

Formació impartida en el marc de la col·laboració amb la Marta Colomé i el seu equip organitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica de Calella adreçat a la seva població en situació d’atur o que volgués millorar la seva ocupabilitat.

Publicat a Accions formatives

Jornada Crea!Empresa

Ponència organitzada dins el marc de la novena edició de “Crea!Empresa” organitzada i promoguda per la Fundació Bosch i Gimpera (FBG) per explicar aquells aspectes d’interès pel públic assistent en relació al projecte. Té com a objectiu  formar grups de recerca, investigadors i professors de la Universitat de Barcelona (UB) en la creació d’empreses basades en el coneixement.

Publicat a Conferències i seminaris

Jornada Emprenedoria YUZZ

Xerrada organitzada i promoguda per la UOC emmarcada dins la  Jornada Emprenedoria YUZZ, xerrades impartides per docents del programa de Creació, gestió i direcció de microempreses adreçada a nous/ves joves emprenedors/es.

Publicat a Conferències i seminaris

Cicle de tallers Construeix el teu projecte professional: Ocupa’t i emprèn. Emprèn i ocupa’t

Cicle de tallers emmarcats dins el programa d’ocupabilitat que està duent a terme el Servei d’Orientació Professional de la UOC per la comunitat ALUMNI, dissenyats i impartits per l’equip de Cresàlida amb l’objectiu que els/les assistents explorin les pròpies motivacions, aprenguin a identificar oportunitats, descobreixin les competències que disposen i les que necessiten per assolir els seus objectius i liderar el seu projecte de vida.

Publicat a Accions formatives

Programa Direcció estratègica en clau de competències

Programa dissenyat i impartit per l’equip de Cresàlida, amb l’objectiu de donar suport i acompanyar als/a les empresaris/es perquè defineixin i implementin una direcció estratègica, en clau de competències.  Organitzat i promogut per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i finançat per la Diputació de Barcelona en el marc del Recull d’Activitats de Suport del Teixit Empresarial 2015

Publicat a Accions formatives, Assessorament Etiquetat amb: , , , ,

Curs d’Identificació de competències transversals

Formació emmarcada dins del programa “Reinventa’t +40” en col•laboració amb la Marta Colomé i el seu equip, promogut pel Servei de Desenvolupament  Local de la Mancomunitat La Plana, adreçat a la seva població en situació d’atur majors de 45 anys.

Publicat a Accions formatives

Jornada Dones amb impuls

Jornada promoguda per l’Ajuntament de Sant Feliu com a Subseu del IV Congrés de les Dones del Baix Llobregat celebrat el 14 i 15 de novembre a Gavà, on Cresàlida va ser l’encarregada de fer la presentació de la jornada sota el títol “Competències de la vida versus competències emprenedores”.

 

Publicat a Conferències i seminaris

Lidera el teu projecte de vida: Ocupa’t i emprèn, emprèn i ocupa’t

Cicle de tallers promogut per la  Diputació de Tarragona i la delegació territorial de Tarragona de l’Institut Català de les Dones,  adreçat a aquelles dones que es troben en un moment de definir el seu projecte de vida (personal, professional i/o emprenedor).

Els objectius principals d’aquesta acció eren: obtenir les bases o pilars que sostenen un projecte professional i/o emprenedor i situa a la dona en l’eix central de la viabilitat del seu projecte de vida; Identificar i analitzar els diferents elements que intervenen en la definició d’objectiu/s professionals i/o emprenedors; identificar els factors  (personals, estructurals i competencials) que determinen la viabilitat d’un projecte professional i/o emprenedor; comprendre la rellevància del desenvolupament de la competència professional i emprenedora en relació a l’objectiu professionals i/o emprenedors i oferir una metodologia i unes eines per definir un projecte professional i/o emprenedor, obtenint un pla de millora competencial.

 

Publicat a Accions formatives

Model de gestió de l’equip humà per competències

Formació emmarcada en el Programa d’Emprenedoria TGN Talent, promogut pel Departament de Treball i Activació Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona adreçada a emprenedors/es.

Aquest taller tenia com objectius principals: identificar aquelles exigències i oportunitats de l’Economia del coneixement que permeten identificar i retenir el talent en el treball en xarxa; conèixer la influencia de la Cultura organitzativa en el desenvolupament competencial de l’equip, intern i extern, d’un/a emprenedor/A; identificar el tipus d’estratègia i arquitectura organitzativa mes òptimes per implementar un model de gestió per competències a una microempresa, oferir una metodologia i unes eines per gestionar les competències professionals i emprenedores i oferir una metodologia i unes eines per dissenyar i implementar un model de gestió que faciliti el desenvolupament competencial de l’equip intern i extern.

 

Publicat a Accions formatives

Descobreix el teu potencial i lidera el teu projecte de vida

Xerrada emmarcada dins  de la Jornada Social Startup Meeting Barcelona, organitzada pel  Comisionat de Participació, Ocupabilitat i Emprenedoria Social de la Universitat de Barcelona.

 

Publicat a Conferències i seminaris Etiquetat amb: , , , ,

Sistema d’Acreditació de Competències

Idea, disseny i  elaboració del Sistema d’Acreditació de Competències Directives i Conselleres vinculada a la Plataforma de base tecnològica www.conselleresidirectives.com, creada per La Cambra de Comerç de Barcelona i Cresàlida. Aquest projecte té com objectiu oferir a les empreses i organitzacions l’oportunitat d’integrar als seus òrgans de decisió les professionals més competents i captar aquelles dones que tinguin el perfil de consellera o directiva requerit i vulguin accedir a òrgans de decisió.

L’equip de cresàlida va executar el servei d’acreditació durant el període de posada en funcionament de la Plataforma www.conselleresidirectives.com.

Publicat a Projectes Etiquetat amb: , , , ,

Plataforma www.conselleresidirectives.com

Plataforma de base tecnològica creada per  La Cambra de Comerç de Barcelona i Cresàlida, amb l’objectiu d’ oferir a les empreses i organitzacions l’oportunitat d’integrar als seus òrgans de decisió les professionals més competents i captar aquelles dones que tinguin el perfil de consellera o directiva requerit i vulguin accedir a òrgans de decisió.

La plataforma neix de l’estudi   El perfil professional d’un/a conseller/a  (Marta Zaragoza Domingo (2013). Barcelona: Observatori de la Cambra de Comerç de Barcelona). A partir d’aquest estudi s’elabora i publica el Mapa Competencial d’un/a Conseller/a d’empresa (Zaragoza, M i Colomé, M).

Publicat a Projectes Etiquetat amb: , , , , , ,

Construeix el teu projecte de vida

Xerrada organitzada en el marc del programa Prepara’t: Setmana de l’Ocupació a Igualada, organitzat per la Unió d’Empresarial de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada. Es va explicar de quina manera es pot definir les bases d’un projecte personal, laboral, professional i/o emprenedor, en clau de competències.

Publicat a Conferències i seminaris

Emprendre en clau de competències: El perfil emprenedor

Conferència realitzada a Gandesa, organitzada per la Xarxa Territorial de la UOC, en el marc dels Seminaris en Xarxa.

Publicat a Conferències i seminaris

El CV per competències: Identificació de les competencies professionals

Sessió sobre el Currículum per competències:  Detecció de competències  personals promoguda per la D.G. de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Aquesta sessió forma part de les accions de suport als centres de Formació Professional perquè ofereixin un servei d’orientació professional sistemàtic, adreçat a l’alumnat de cicles formatius, persones adultes interessades en obtenir titulacions d’FP, institucions i  empreses, a fi d’aportar les respostes i solucions que, des de la formació professional inicial, es poden dissenyar per a la millora de la qualificació professional, l’ocupabilitat de les persones i la competitivitat de les empreses.

Publicat a Assessorament

Canvia les regles! La col·laboració del client com estratègia creativa en la transformació del negoci

En aquest taller es va abordar el repte d’innovar en el negoci mitjançant la col·laboració del client en el disseny dels productes i serveis.

Es van presentar els exemples empresarials que estan acollint-se dins la modalitat d’ “innovació de serveis oberts” per consolidar el projecte i mantenir la competitivitat empresarial.

Finalment vam plantejar un repte al grup per dinamitzar la sessió i participar tots/as en la construcció i gestió de solucions innovadores

Publicat a Conferències i seminaris

Emprendre en clau de competències

Publicat a Conferències i seminaris

Sí, jo sóc emprenedora!

Taller adreçat a dones emprenedores, empresàries i professionals que vulguin identificar i potenciar els factors clau de viabilitat d’un projecte amb perspectiva de gènere. D’una banda, analitzarem el perfil d’emprenedora o d’empresària òptim per crear, consolidar i fer créixer una activitat, posant especial èmfasi en l’avaluació de les seves competències emprenedores. D’altra banda, identificarem aquells factors personals i barreres externes que una dona es troba per tirar endavant el seu projecte i proposarem mesures correctores

Publicat a Conferències i seminaris

Factors clau per emprendre amb èxit

Conferència realitzada en el Workshop IDEA-CREA

Publicat a Conferències i seminaris

El perfil emprenedor d’èxit: avaluació de competències emprenedores

Publicat a Conferències i seminaris

Factors d’èxit per emprendre: el perfil emprenedor

Conferència realitzada en el Workshop de la Fira de Turisme de Tarragona

Publicat a Conferències i seminaris

La capacitat creativa i innovadora de les persones en les organitzacions

Publicat a Conferències i seminaris

Construeix el teu projecte professional i emprenedor en clau de competències

Publicat a Conferències i seminaris

Emprendre en clau de competències

Xerrada adreçada a joves.

Publicat a Conferències i seminaris

El perfil emprenedor

Conferència realitzada en el marc de la Xarxa d’Emprenedoria Universitària

Publicat a Conferències i seminaris

Dones emprenedores i empresàries d’èxit

Publicat a Conferències i seminaris

Competències emprenedores

Conferència realitzada a la Jornada d’Innovació docent en emprenedoria, organitzada per la Càtedra d’Emprenedoria de la UB.

Publicat a Conferències i seminaris

El projecte professional i emprenedor en clau de competències

Publicat a Conferències i seminaris

Descobreix el teu potencial emprenedor i lidera el teu projecte de vida

Conferència realitzada en l’acte de cloenda de la Setmana de l’emprenedoria, organitzada pel Centre de Negocis del Consell Comarcal del Maresme.

Publicat a Conferències i seminaris

Avaluació de competències emprenedores

Conferència realitzada en el CITILAB de Cornellà en el marc de la Xarxa d’Emprenedoria Universitària.

Publicat a Conferències i seminaris

El projecte professional en clau de competències

Publicat a Conferències i seminaris

Taller de generació d’idees

Taula de treball realitzat en la Jornada “Organitzacions per a un canvi de de paradigma”, organitzada per l’Observatori Dona, Empresa i Economia.

Publicat a Conferències i seminaris

Emprendre i dirigir en clau de competències

Publicat a Conferències i seminaris

El perfil emprenedor

Publicat a Conferències i seminaris

Comunitat d’Aprenentatge Emprenedor (EL CUB)

Disseny de la proposta de la Comunitat d’Aprenentatge Emprenedor (EL CUB), impulsat per la Càtedra d’Emprenedoria de la Universitat de Barcelona.

Publicat a Col·laboracions

Identificació i millora de les competències emprenedores dels joves

Suport tècnic en el projecte promogut per l’Institut Pere Martell de Tarragona amb l’objectiu de crear una metodologia i una eina per identificar i millorar les competències emprenedores dels/es alumnes.

Publicat a Col·laboracions

Presència i visibilitat de la dona emprenedora i empresària a la Demarcació de Girona

Suport en el disseny, elaboració i coordinació de l’estudi realitzat per la Fundació SURT i promogut pel Departament de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies de la Diputació de Girona.

Publicat a Projectes

Disseny de la proposta tècnica del Pla Estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme

Disseny de la proposta tècnica del Pla Estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme, presentat per l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme en el marc de la convocatòria de Subvencions adreçades al Suport del Desenvolupament local per l’any 2013-2014, concretament, el Programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica

Publicat a Assessorament

Estudi del Perfil d’un/a Conseller/a d’una organització

Suport tècnic en l’Estudi promogut per l’Observatori Dona, Empresa i Economia de La Cambra de Comerç de Barcelona (Autora: Marta Zaragoza Domingo)

Publicat a Col·laboracions

Transferència de la metodologia d’Avaluació de competències emprenedores.

Transferència de la metodologia d’avaluació de competències emprenedores  a l’equip tècnic de l’àrea de Promoció econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Publicat a Assessorament

Suport tècnic de la metodologia d’Emprenedoria en clau de competències.

Suport a l’equip de tècnics/es de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Figueres consistent en la transferència de la metodologia de l’Emprenedoria en clau de competències.

Publicat a Assessorament

Aspectes clau per a la consolidació i creixement d’una organització

Elaboració del contingut del Mòdul Aspectes clau per a la consolidació i creixement d’una Organització i impartició de l’acció formativa que l’acomanyava, adreçada a directius/ves i a empresaris/es. Programa realitzat en el marc de la iniciativa Q=I, Accions formatives amb perspectiva de gènere dirigides a les empreses, promogut per l’Àrea d’Igualtats d’Oportunitats en el Treball del l’Institut Català de les Dones i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Publicat a Projectes

Ocupabilitat per competències: construeix el teu projecte professional i coneix les oportunitats laborals al Maresme

Suport en el disseny i  la coordinació, així com l’elaboració dels materials i l’execució del Programa d’ocupabilitat per competències, promogut per l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme. Aquest programa consistia en un itinerari de diferents sessions grupals adreçades a les persones usuàries dels dispositius d’orientació laboral dels 24 municipis de la comarca.

Publicat a Projectes

Ocupabilitat per competències: construeix el teu projecte professional

Suport en el disseny i  la coordinació, així com l’elaboració dels materials i l’execució del Programa d’ocupabilitat per competències, promogut per l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme. Aquest programa consistia en un itinerari de diferents sessions grupals adreçades a les persones usuàries dels dispositius d’orientació laboral dels 24 municipis de la comarca.

Publicat a Projectes

Les entitats de promoció econòmica de l’Alt Empordà: cap a una estratègia conjunta

Dinamització de la construcció d’una xarxa de cooperació formada per entitats dels diferents entorns (polític, econòmic, sociocultural, tecnològic, legal i ecològic) de l’Alt Empordà. El projecte va consistir en accions d’assessorament i acompanyament de les entitats en el procés de formulació del Pla estratègic de la Xarxa.

Publicat a Projectes

Xarxa d’Empresàries de l’Observatori Dona, Empresa i Economia

Dinamització de la creació de la Xarxa de dones Empresàries de l’ODEE de La Cambra de Comerç de Barcelona i i suport tècnic en la formulació del primer Pla estratègic 2012-2014.

Publicat a Col·laboracions Etiquetat amb: , ,

Fòrum d’emprenedors/es i empresaris/es Sitges 2012: “Haiku Emprenedor”

Disseny de la idea  i organització del Fòrum d’Emprenedoria Sitges 2012. La missió d’aquest fòrum era “identificar i potenciar el talent emprenedor i intraemprenedor dels i de les joves de Sitges i potenciar la seva transferència al teixit econòmic i social potenciant la creativitat i la innovació, la cooperació i les TIC’s”. Aquest fòrum va tenir com a principal estratègia fomentar la participació ciutadana a través d’un pla de Comunicació 2.0 (www.haikuemprenedor.com)  que va tenir com a objectiu recollir idees per innovar en el Sector del Turisme a Sitges.

Publicat a Projectes

Orientació laboral per competències

Programa promogut per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat adreçat a persones aturades amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat mitjançant el desenvolupament de les competències professionals. Aquest programa consistia en un servei d’orientació, formació i inserció laboral a través de sessions grupals i tutories individuals encaminades a definir i executar el projecte professional.  L’eina metodològica utilitzada va ser el Portafolis Professional ”Eina: Projecte professional. Un trajecte de desenvolupament competencial” i la Carpeta de Suport Tècnic- professional- (Colome, M. i Flo, A. 2009).

Publicat a Projectes

Avaluació de competències emprenedores en projectes cooperatius promoguts per dones

Projecte promogut per l’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu  adreçat a dones emprenedores amb l’ objectiu d’identificar i millorar les competències emprenedores necessàries per tirar endavant una iniciativa de forma cooperativa, amb un enfocament de gènere. Aquest projecte va consistir en una sèrie d’ accions grupals per transmetre un marc teòric i metodològic  de millora del perfil emprenedor de les dones  i una sèrie de tutories individuals i per cadascuna dels projectes, per definir i fer el seguiment del pla de millora del perfil emprenedor propi així com la de l’equip promotor d’un mateix projecte.

Publicat a Projectes

Suport tècnic de transferència de la metodologia d’Emprenedoria en clau de competències

Suport a l’equip de tècnics/ques de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat consistent en la transferència de la metodologia de l’emprenedoria en clau de competències i la seva aplicació en el projecte de la Borsa de Joves artistes emprenedors/es.

Publicat a Assessorament

Pla de millora del perfil empresarial de les dones del Centre Històric de Figueres

Projecte emmarcat en el Pla de Barris de l’Ajuntament de Figueres  adreçat a les dones empresàries del Centre Històric de Figueres, amb l’objectiu d’ identificar i millorar les competències empresarials i actualitzar la Direcció estratègica dels seus negocis, en clau de competències i amb un enfocament de gènere. Aquest projecte va consistir en una sèrie d’ accions grupals per empoderar a les dones empresàries, i alhora, actualitzar la direcció estratègica dels seus negocis, acompanyades de tutories individuals. Finalment, l’objectiu secundari era crear una Xarxa d’Empresàries, promoguda per les dones participants.

Publicat a Projectes

Xarxa d’Emprenedores Competents

Projecte promogut per l’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Figueres  adreçat a dones emprenedores i empresàries amb dos objectius, el primer, identificar i millorar les competències emprenedores i analitzar els elements clau del projecte, en clau de competències i amb un enfocament de gènere. El segon, crear un xarxa d’emprenedores per potenciar el treball cooperatiu i en xarxa de les dones emprenedores i empresàries de la zona d’influència. Aquest projecte va consistir en una sèrie d’ accions grupals per empoderar a les dones, individualment, i alhora, definir el pla estratègic de la Xarxa, acompanyades de tutories individuals per definir i fer el seguiment del pla de millora del seu perfil emprenedor.

Publicat a Projectes

Dinamització del teixit econòmic del Barri Antic de Cambrils

Programa emmarcat en les accions de la Llei de Barris de l’Ajuntament de Cambrils, amb el suport del Servei Municipal d’emprenedoria Cambrils Emprèn. Aquesta acció estava adreçada a les persones emprenedores i empresàries adscrites al barri per tal d’adquirir les competències necessàries per crear, consolidar i fer créixer  els seus projectes i, alhora, definir  un pla estratègic conjunt encaminat a millorar el teixit econòmic i comercial del Barri antic de Cambrils.

Publicat a Projectes

Suport tècnic en la definició del Pla Estratègic de l’Associació Romane Glausura – Veus Gitanes

Projecte promogut pel Consell Municipal del Poble Gitano i l’Àrea Qualitat de Participació Social de l’Ajuntament de Barcelona consistent en el suport en la formulació del Pla Estratègic de l’Associació Romane Glausura- Veus Gitanes. Aquest suport va consistir en accions grupals per empoderar a les dones de l’Associació en aquelles competències tècniques i transversals per definir la direcció estratègica de l’Associació,  suport tècnic per la formulació del Pla  i elaboració de l’informe final del Pla estratègic.

Publicat a Projectes

Competències emprenedores

Formació emmarcada en les accions de foment de l’emprenedoria de la XEU, adreçada  a estudiants de la Universitat Oberta de Catalunya amb l’objectiu de conèixer un marc teòric i metodològic que permet identificar i millorar les competències emprenedores.

Publicat a Accions formatives

Emprendre en Femení

Formació emmarcada en els Premis Emprendre en femení, promoguts per la Diputació de Tarragona. Aquesta acció adreçada a dones emprenedores tenia com objectiu elaborar el projecte empresarial amb un enfocament de gènere, a través d’una metodologia i unes eines per tal  de definir el propi perfil emprenedor, identificant i dissenyant un pla de millora  de les competències emprenedores.I definir els elements clau de la idea de negoci, en clau de competències.

Publicat a Accions formatives

El perfil emprenedor: Avaluació de competències emprenedores

Taller emmarcat en el programa de sensibilització de l’emprenedoria dels estudis de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Adreçat als/es estudiants  de l’últim any dels estudis de Belles Arts, tenia com objectiu donar a conèixer els elements clau d’un projecte professional i/o emprenedor,  el perfil emprenedor més òptim per tirar una iniciativa endavant així com un marc teòric i metodològic per identificar i millorar les competències emprenedores.

Publicat a Accions formatives

El perfil de la dona emprenedora d’èxit: Avaluació de competències emprenedores

Cicle de tallers emmarcat dins les Polítiques de foment de la igualtat d’oportunitats, promogut per l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya,  i impartit a Girona, Lleida, Tortosa , Tarragona i Barcelona. Aquestes accions anaven adreçades a dones emprenedores i empresàries amb l’objectiu de millorar el seu perfil emprenedor, a través d’una metodologia i unes eines que els permetran identificar aquells factors que determinen la viabilitat dels seus projectes amb un enfocament de gènere i, alhora,  identificar, adquirir i/o millorar les seves competències emprenedores.

Publicat a Accions formatives

Elaboració d’un projecte empresarial: elements clau del pla d’empresa

Formació emmarcada en el Programa d’Emprenedoria de l’ Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Jesús, promogut per la  Diputació de Tarragona, adreçada a persones emprenedores, tenia com objectiu adquirir unes competències tècniques i transversals per elaborar un projecte empresarial en clau de competències.

Publicat a Accions formatives

Emprendre en Femení

Formació emmarcada en els Premis Emprendre en femení, promoguts per la Diputació de Tarragona i impartida als Ajuntaments de Tortosa, Valls i Torredembarra. Aquesta acció adreçada a dones emprenedores tenia com objectiu elaborar el projecte empresarial amb un enfocament de gènere, a través d’una metodologia i unes eines per tal  de definir el propi perfil emprenedor, identificant i dissenyant un pla de millora  de les competències emprenedores I definir els elements clau de la idea de negoci, en clau de competències.

Publicat a Accions formatives

Creativitat i Innovació

Formació emmarcada dins del Pla de formació interna de la Diputació de Tarragona, promoguda pel Departament de Recursos Humans . Aquesta acció anava adreçada a l’equip humà d’aquesta institució amb l’objectiu d’ identificar i millorar la seva capacitat creativa i innovadora, com a competència clau per encarar el nou paradigma econòmic i social amb més garanties d’èxit per part de l’administració publica.

Publicat a Accions formatives

Intraemprenedoria

Formació emmarcada dins del Pla de formació interna de la Diputació de Tarragona, promoguda pel Departament de Recursos Humans . Aquesta acció anava adreçada a l’equip humà d’aquesta institució amb l’objectiu d’ identificar i millorar la seva capacitat intraemprenedora, com a factor clau per millorar el seu treball i els serveis de l’administració publica.

Publicat a Accions formatives

Intraemprenedoria

Formació emmarcada dins del Pla de formació interna de la Diputació de Tarragona, promoguda pel Departament de Recursos Humans . Aquesta acció anava adreçada a l’equip humà d’aquesta institució amb l’objectiu d’ identificar i millorar la seva capacitat intraemprenedora, com a factor clau per millorar el seu treball i els serveis de l’administració publica.

Publicat a Accions formatives

Creativitat i Innovació

Formació emmarcada dins del Pla de formació interna de la Diputació de Tarragona, promoguda pel Departament de Recursos Humans . Aquesta acció anava adreçada a l’equip humà d’aquesta institució amb l’objectiu d’ identificar i millorar la seva capacitat creativa i innovadora, com a competència clau per encarar el nou paradigma econòmic i social amb més garanties d’èxit per part de l’administració publica.

Publicat a Accions formatives

El projecte professional i emprenedor en clau de competències

Taller emmarcat en les jornades sobre Ocupabilitat, adreçat a  persones en situació d’atur o que volien millorar la seva ocupabilitat oferint una metodologia i unes eines per definir el seu projecte professional i/o emprenedor, en clau de competències professionals i emprenedores i partint d’un enfocament de l’ocupabilitat en sentit ampli.

Publicat a Accions formatives

El perfil emprenedor d’èxit: avaluació de competències emprenedores

Formació emmarcada en el Programa d’Emprenedoria de la Càtedra d’Emprenedoria de la Universitat Rovira i Virgili. Acció adreçada a emprenedors/es i empresaris/es ,  amb l’objectiu de conèixer una metodologia i unes eines per tal  de definir el propi perfil emprenedor, identificant i dissenyant un pla de millora  de les competències emprenedores.

Publicat a Accions formatives

Tècniques de negociació

Formació emmarcada en el Programa Productes de la Terra, promoguda per l’Àrea de Promoció econòmica del Consell Comarcal de de Maresme adreçada a empresaris/es del sector de l’agricultura i la restauració. Aquesta acció tenia com objectiu adquirir  unes competències tècniques i transversals encaminades a millorar els processos de negociació amb tots els agents implicats en l’activitat, interns i externs a l’organització.

Publicat a Accions formatives

Suport tècnic del Model de gestió de les competències professionals

Suport tècnic a l’equip d’orientadors/es del programa per persones a l’atur de llarga durada per l’aplicació del Model de competències. Promogut per l’equip tècnic de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme.

Publicat a Assessorament

Ocupabilitat de joves per competències

Formació emmarcada en el Programa de formació professionalitzadora Joves per a l’ocupació promoguda per l’àrea de Promoció econòmica del Consell Comarcal del Maresme. Aquest mòdul formatiu tenia com objectiu d’adquirir i millorar les competències clau definides pels perfils professionals corresponents a les especialitats de la Família d’Hostaleria-Auxiliar de cambrer/a de restaurant i bar Família i de la Família d’Automoció-Auxiliar d’electromecànica de vehicles.

Publicat a Accions formatives

Pla de millora de la comunicació empresarial

Formació emmarcada en el Programa Productes de la Terra, promoguda per l’Àrea de Promoció econòmica del Consell Comarcal de de Maresme adreçada a empresaris/es del sector de l’agricultura i la restauració. Aquesta acció tenia com objectiu adquirir  unes competències tècniques i transversals encaminades a millorar la visibilitat i presència de la pròpia empresa i dels productes a través de la millora de la comunicació empresarial interna i externa.

Publicat a Accions formatives

Transferència de la metodologia d’Avaluació de competències emprenedores

Suport tècnic en la transferència de la metodologia d’avaluació de competències emprenedores a l’equip tècnic de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Publicat a Assessorament

Cooperació i innovació per consolidar i fer créixer una activitat empresarial.

Formació promoguda per l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà adreçada a emprenedors/es i empresaris/es amb l’objectiu de conèixer una metodologia i unes eines per tal  d’adquirir unes competències tècniques i transversals per definir els elements clau dels seus projectes, a través de la cooperació i el treball en xarxa.

Publicat a Accions formatives

Elements clau de la direcció estratègica: De la idea a la missió i als productes i/o serveis

Formació emmarcada en el Pla Inicia, promogut per l’Àrea de Promoció econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. Acció adreçada a emprenedors/es, empresaris/es i directius/es,  amb l’objectiu de conèixer una metodologia i unes eines per tal  d’adquirir unes competències tècniques i transversals per definir els elements clau de la direcció estratègica, corporativa i de negoci, aprenent a identificar les noves tendències de l’entorn i les oportunitats de negoci que se’n deriven i transformar-les en productes i serveis.

Publicat a Accions formatives

Direcció estratègica en clau de competències

Formació emmarcada en l’acció de Formació en sectors tradicionals, que contempla el projecte innovador “Baix Llobregat: Innova, crea i ocupa”, promogut per l’Àrea de Promoció econòmica del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Acció adreçada a emprenedors/es, empresaris/es i directius/es,  amb l’objectiu de conèixer una metodologia i unes eines per tal de formular i/o actualitzar el Pla estratègic, definir l’arquitectura organitzativa i gestionar els recursos estratègics, principalment l’equip humà, en clau de competències.

Publicat a Accions formatives

El projecte professional i emprenedor en clau de competències

Formació emmarcada en el programa de Suport a l’emprenedoria promoguda per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilablareix. Acció adreçada a persones en situació d’atur o que volien millorar la seva ocupabilitat oferint una metodologia i unes eines per definir el seu projecte professional i/o emprenedor, en clau de competències professionals i emprenedores i partint d’un enfocament de l’emprenedoria en sentit ampli.

Publicat a Accions formatives

Joves amb Iniciativa Emprenedora

Formació emmarcada dins del Programa de la Casa d’Oficis Dinamitzadors/es Socioculturals, organitzat per l’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta acció anava adreçada a un grup de joves amb l’objectiu de potenciar l’emprenedoria com alternativa a la seva ocupabilitat, identificant i millorant les competències emprenedores.

Publicat a Accions formatives

Joves amb iniciativa emprenedora

Formació emmarcada dins del Programa de la Casa d’Oficis Dinamitzadors/es Socioculturals, organitzat per l’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta acció anava adreçada a un grup de joves amb l’objectiu de potenciar l’emprenedoria com alternativa a la seva ocupabilitat, identificant i millorant les competències emprenedores.

Publicat a Accions formatives

Joves amb iniciativa emprenedora

Formació emmarcada dins del Programa de la Casa d’Oficis Dinamitzadors/es Socioculturals, organitzat per l’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta acció ha anat adreçada a un grup de joves amb l’objectiu de potenciar l’emprenedoria com alternativa a la seva ocupabilitat, identificant i millorant les competències emprenedores.

Publicat a Accions formatives

Competències emprenedores

Formació emmarcada dins del Programa d’Agents Cíviques, organitzat per l’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Acció adreçada al grup de dones del programa d’Agents Cíviques amb l’objectiu  d’identificar i millorar les seves competències emprenedores i fomentar l’emprenedoria com alternativa a la seva ocupabilitat.

Publicat a Accions formatives

La dona empresària d’èxit: Líders competents

Taller promogut per l’Ajuntament de Sant Cugat a través de la Fundació de Dones Surt, adreçat a dones emprenedores i empresàries amb l’objectiu d’identificar els factors de viabilitat per crear, consolidar i fer créixer una empresa  en clau de competències i amb enfocament de gènere.

Publicat a Accions formatives

Ocupabilitat i emprenabilitat en clau de competències

Cicle de tres tallers d’orientació laboral i/o professional adreçat a persones majors de 45 anys que estan en situació d’atur i/o que volen millorar la seva situació laboral i/o professional a través de conèixer totes les alternatives d’ocupabilitat existents (compte aliè, emprenedoria i intraemprenedoria)

Publicat a Accions formatives

Creativitat i Innovació en la creació d’empreses innovadores

Formació emmarcada dins del Programa Creació d’empreses creatives, organitzat pel Centre d’Innovació i Emprenedoria de l’Ajuntament de Figueres. Aquesta acció compaginava formació i acompanyament individual a emprenedors/es i microempresaris/es que lideraven projectes amb un fort component creatiu  i que necessitaven engegar un procés d’avaluació de competències emprenedores, identificant i millorant la capacitat creativa i innovadora com a competència clau.

Publicat a Accions formatives

Suport tècnic de la metodologia d’Emprenedoria en clau de competències

Suport a l’equip de tècnics/ques de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres consistent en la transferència de la metodologia de l’emprenedoria en clau de competències.

Publicat a Assessorament

Creativitat i Innovació per a la creació d’empreses innovadores

Formació emmarcada dins del Programa d’Emprenedoria  organitzat pel  Centre d’Innovació i Emprenedoria de l’Ajuntament de Figueres, adreçat a emprenedors/es i microempresaris/es amb l’objectiu d’identificar i millorar la capacitat creativa i innovadora com a  competència clau per a millorar la viabilitat dels seus projectes.

Publicat a Accions formatives

Avaluació de Competències Emprenedores

Formació emmarcada dins del Programa Creació d’empreses creatives, organitzat pel Centre d’Innovació i Emprenedoria de l’Ajuntament de Figueres. Aquesta acció anava adreçada a emprenedors/es i microempresaris/es que lideraven projectes amb un fort component creatiu  i que necessitaven engegar un procés d’avaluació de competències emprenedores, identificant i millorant la capacitat creativa i innovadora com a competència clau.

Publicat a Accions formatives

Curs de Finances per a no financers

Formació emmarcada dins del programa d’emprenedoria promogut pel servei  municipal Cambrils Emprèn. Aquesta acció anava adreçada a persones emprenedores per tal que adquirissin les competències tècniques i bàsiques necessàries per analitzar la viabilitat econòmica del seu projecte empresarial i realitzessin previsions econòmiques i financeres.

Publicat a Accions formatives

Curs de Negociació per a l’obtenció de finançament

Formació promoguda pel servei municipal de suport  a l’emprenedoria  Cambrils Emprèn. Aquesta acció anava adreçada a emprenedors/es amb l’objectiu d’adquirir les competències tècniques i transversals per encarar un procés de negociació, necessari per l’obtenció de finançament per als seus projectes.

Publicat a Accions formatives

Curs de Pla d’empresa

Formació promoguda pel servei municipal de suport  a l’emprenedoria  Cambrils Emprèn. Aquesta acció anava a adreçada a emprenedors/es amb l’objectiu d’adquirir les competències tècniques i transversals necessàries per elaborar el seu projecte empresarial.

Publicat a Accions formatives

Construcció i cohesió de l’equip del centre comercial de BRICODEPOT a Cabrera de Mar

Acció emmarcada en el procés de selecció dels treballadors/es, realitzat pel Servei d’Intermediació de l’Ajuntament de Cabrera de Mar, que s’havien d’incorporar a la nova botiga que BRICODEPOT va inaugurar en aquest municipi l’any 2012. Aquesta acció tenia com objectiu identificar i millorar les competències transversals clau dels treballadors/es i a la vegada cohesionar  i motivar l’equip per afrontar el procés de posada en marxa d’aquest nou espai comercial.

Publicat a Accions formatives

El perfil de la dona emprenedora d’èxit

Publicat a Conferències i seminaris