Articles d’Esther Torres a MITO

En aquest espai podreu llegir tots els articles que la nostra Directora Adjunta, companya de viatge i amiga, l’Esther Torres, ha escrit i publicat en forma d’entrevistes a la revista MITO, en la que col·laboradora regularment.

Mito

I com que la cooperació està en el nostre ADN, en la darrera entrevista publicada El retrato social de la Cofradía de pescadores de Tarragona, les fotografies són de Jessica Moreno, la nostra responsable de qualitat i tècnica de projectes, i alhora companya de viatge i amiga també.

Foto: Jessica Moreno

A Cresàlida entenem que el treball col·laboratiu i en xarxa  implica que totes les persones que formen part de la nostra Constel·lació compartim el treball i les iniciatives que realitzem i generem en tots els àmbits de la nostra vida.

Constitueix una de les formes que tenim per fer real un dels nostres fonaments metodològics: “L’alineació dels projectes de vida dels membres d’un equip i el projecte d’una organització”. Per tant, el millor suport que podem donar als projectes personals, professionals i emprenedors/es dels membres del nostre equip és donar visibilitat a tot aquell coneixement que genera i que, alhora, és una de les principals fonts de coneixement i innovació per a Cresàlida.

 

 

 

Publicat a Blog Etiquetat amb:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*