Avaluació de Competències Directives

El model de gestió de l’equip humà en clau de competències contempla la fase d’avaluació de l’acompliment. Es tracta de mesurar les competències tècniques, bàsiques i transversals de les persones que integren l’organització amb l’objectiu de potenciar les competències fortes i millorar aquelles que li calen per a l’òptim acompliment de les seves funcions.

Tanmateix, considerem que les persones que lideren o tenen l’objectiu de liderar un projecte haurien de tenir clar el seu mapa de competències, independentment, del moment professional en el que es trobin i complementari als sistemes i models utilitzats en l’empresa en la que estàs treballant.

Per aquest motiu, oferim un servei d’avaluació de competències que permetrà als directius/ves presents i futurs acreditar les seves competències fortes i conèixer aquelles que necessiten millorar. Què t’aportarà?

 


Fase 1. Avaluació de competències directives

 

 


Fase 2. Pla de millora de competències directives

 

 

Si estàs interessat/ada en aquest servei contacta amb el nostre equip a través del formulari o per telefòn (trucada o WhatsApp) al 615626341 i t’informarem sobre les modalitats i les característiques i condicions del servei.

 

Descarrega’t el catàleg de característiques i preus! (Baixa’t el pdf!)