Calendari d’activitats

22/09/2018 Taller de competències directives:

DESCOBREIX EL TEU JO DIRECTIU!

La Comunitat d’Aprenentage Empresarial-CAE, un projecte ideat i creat per Cresàlida, us convida al taller “Descobreix el teu jo directiu” que ha organitzat per al proper 22 de setembre de 16.00h a 20.00h.

LLOC: Auditori
Centre Cultural Infant Pere
L’Hospitalet de l’Infant

Formació del taller a càrrec d’en Jordi Vall, Director de teatre
Coordinació del taller a càrrec de na Marta Zaragoza, Cresàlida

Resum:
Principalment, les competències més importants per superar el nostre dia a dia a la feina són habilitats i aptituds que aprenem i desenvolupem en àmbits formals i informals com la comunicació, la relació interpersonal, la gestió de les emocions, l’adaptabilitat, el pensament analític i crític, etc. Però tot i ésser imprescindibles, moltes vegades no som conscients en quin nivell tenim algunes o moltes d’aquestes capacitats o, ni tan sols, si serem capaços de posar-les en joc de forma òptima quan arribi el moment.

L’objectiu d’aquest taller és prendre consciència de la importància de descobrir totes les capacitats que tenim amagades i que possiblement desconeixem, a través d’ unes tècniques que et permetran fer emergir i potenciar tot el teu talent i, sobretot, totes aquelles competències que són necessàries perquè el teu projecte, empresa o activitat professional sigui tot un èxit.

Us adjuntem el programa complet:

Programa_Jo_directiu

Diptic_jodirectiu

El taller és gratuït i les inscripcions es poden fer al següent enllaç: Inscripció al taller

Si considereu que pot ser d’interès per altres persones no dubteu en fer-ne difusió!

26/05/2018 Taller de comunicació:

A LA FEINA ACTÚA!

La Comunitat d’Aprenentage Empresarial-CAE, un projecte ideat i creat per Cresàlida, us convida al taller “Descobreix el teu jo directiu” que ha organitzat per al proper 26 de maig de 16.00h a 20.00h.

LLOC: Auditori
Centre Cultural Infant Pere
L’Hospitalet de l’Infant

Formació del taller a càrrec d’en Miquel Sitjar, Actor
Coordinació del taller a càrrec de na Marta Zaragoza, Cresàlida

Resum:

Un dels recursos més importants que té un professional, emprenedor o empresari/a per assolir els seus objectius és la comunicació, entesa com la capacitat d’expressar un missatge (informació, idea, pensament) de manera clara i concreta, utilitzant el llenguatge verbal i no verbal, i escoltar i comprendre els missatges de les persones de l’entorn.

Des de Cresàlida hem pensat amb un excel·lent i reconegut actor que ens pot ensenyar a professionals, directors/es, empresaris/es i emprenedors/es a assolir una comunicació autèntica, entenent la relació que estableix amb els propis personatges que interpreta i amb la resta i identificant i dominant la manifestació de les seves emocions per posar-les a disposició del personatge. L’objectiu final és poder transferir totes aquestes tècniques en l’àmbit professional i empresarial per aconseguir la millor interpretació del personatge que ens ha tocat viure: el/la de nosaltres mateixos/es.

Us adjuntem el programa complet:

Programa_comunicaciófeina

Diptic_comunicaciófeina

El taller és gratuït i les inscripcions es poden fer al següent enllaç:

Si considereu que pot ser d’interès per altres persones no dubteu en fer-ne difusió!