Ajuntament de Cambrils

Dinamització del teixit econòmic del Barri Antic de Cambrils

Programa emmarcat en les accions de la Llei de Barris de l’Ajuntament de Cambrils, amb el suport del Servei Municipal d’emprenedoria Cambrils Emprèn. Aquesta acció estava adreçada a les persones emprenedores i empresàries adscrites al barri per tal d’adquirir les competències necessàries per crear, consolidar i fer créixer  els seus projectes i, alhora, definir  un pla estratègic conjunt encaminat a millorar el teixit econòmic i comercial del Barri antic de Cambrils.

Publicat a Projectes

Curs de Finances per a no financers

Formació emmarcada dins del programa d’emprenedoria promogut pel servei  municipal Cambrils Emprèn. Aquesta acció anava adreçada a persones emprenedores per tal que adquirissin les competències tècniques i bàsiques necessàries per analitzar la viabilitat econòmica del seu projecte empresarial i realitzessin previsions econòmiques i financeres.

Publicat a Accions formatives

Curs de Negociació per a l’obtenció de finançament

Formació promoguda pel servei municipal de suport  a l’emprenedoria  Cambrils Emprèn. Aquesta acció anava adreçada a emprenedors/es amb l’objectiu d’adquirir les competències tècniques i transversals per encarar un procés de negociació, necessari per l’obtenció de finançament per als seus projectes.

Publicat a Accions formatives

Curs de Pla d’empresa

Formació promoguda pel servei municipal de suport  a l’emprenedoria  Cambrils Emprèn. Aquesta acció anava a adreçada a emprenedors/es amb l’objectiu d’adquirir les competències tècniques i transversals necessàries per elaborar el seu projecte empresarial.

Publicat a Accions formatives