Fomento de San Sebastian

Trabajar en red

Taller impartit i dissenyat per Cresàlida promogut per l’oficina Punto Denda, espai de dinamització del comerç de Fomento San Sebastián, dins el marc del Circuito de formación complementaria para emprendedores, amb l’objectiu d’aprendre a crear aliances estratègiques.

Publicat a Accions formatives

¿Improvisas o diriges?

Taller impartit i dissenyat per Cresàlida promogut per l’oficina Punto Denda, espai de dinamització del comerç de Fomento San Sebastián, dins el marc del Circuito de formación complementaria para emprendedores. Amb l’objectiu que els/les assistents aprenguin a enfocar i motivar per crear i consolidar projectes en clau de competències.

Publicat a Accions formatives

Canvia les regles! La col·laboració del client com estratègia creativa en la transformació del negoci

En aquest taller es va abordar el repte d’innovar en el negoci mitjançant la col·laboració del client en el disseny dels productes i serveis.

Es van presentar els exemples empresarials que estan acollint-se dins la modalitat d’ “innovació de serveis oberts” per consolidar el projecte i mantenir la competitivitat empresarial.

Finalment vam plantejar un repte al grup per dinamitzar la sessió i participar tots/as en la construcció i gestió de solucions innovadores

Publicat a Conferències i seminaris