Xarxes competents

A continuació mostrem totes les iniciatives que hem ideat i dinamitzat amb l’objectiu de crear xarxes que permetin el desenvolupament professional, emprenedor i empresarial de les persones a partir de la gestió per competències.

Aquestes xarxes estan fonamentades en la metodologia de la Direcció estratègica en clau de competències empresàries i emprenedores DECC© i actualment continuen vives i estan liderades per les persones o les institucions que van promocionar-les.

 

Projecte Comunitat d’Aprenentatge Empresarial CAEE©

L’any 2016 vam dissenyar un projecte que tenia com a missió  donar un impuls a la micro i petita empresa del territori de la MIDIT Hospitalet de l’Infant-Vandellòs, Tibissa i Pratdip amb la finalitat última de diversificar un teixit empresarial molt intensiu en el sector de l’energia nuclear. Ho vam fer, per una banda, difonent el nostre Model de Direcció estratègica en clau de cometències a través d’una acció formativa i acompanyament a un grup de 15 microempresaris/es. De l’altra banda, implementant la metodologia utlitzada en l’àmbit educatiu que consisteix en una Comunitat d’Aprenentatge. Actualment, el grup motor continua liderant la CAE i l’any 2019 s’ha ampliat amb els/les microempresaris/es que han participat en una segona edició.

Coneix el projecte aquí!

Imatge_CAE

 

 

 

 

 

CAE2020_invitacio                         CAE2020_presentacio                     CAE2020_cloenda

Captura de pantalla 2020-04-04 a las 12.23.09

Captura de pantalla 2020-04-04 a las 12.19.38

Captura de pantalla 2020-04-04 a las 12.18.46

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Xarxa d’Emprenedores Competents

L’any 2011 vam dissenyar un projecte que tenia com a missió  donar un impuls al teixit empresarial de la població de Figueres empoderant aquelles dones que tinguéssin un projecte emprenedor o empresarial i volguéssin crear una empresa o fer créixer la seva activitat. Ho vam fer, per una banda, difonent el nostre Model d’Emprenedoria en Clau de competències, a través d’una acció formativa i d’acompanyament a un grup de 15 dones emprenedores i, per altra banda, difonent el Model de Direcció estratègica en clau de cometències  través d’una acció formativa i acompanyament a un grup de 15 dones empresàries. Una part de les participants van crear la XEC, un grup de dones que ha esdevingut una xarxa d’influència al territori.

No hay ninguna descripción de la foto disponible.

Jornada de presentació:

Captura de pantalla 2020-04-04 a las 14.29.54

 

 

 

 

 

 

 

Plataforma tecnològica de directives i conselleres:

L’any 2011, Na Marta Zaragoza Domingo va acompanayar a l’Anna Mercader, Directora de l’ODEE (Observatori Dona Economia i Empresa) de la Cambra de Comerç de Barcelona en el procés de creació i dinamització d’ una xarxa de dones empresaries i directives.

Posterirment,  l’equip de Cresalida va dissenyar un projecte que tenia la missió visibilitzar les dones que tinguéssin les competències òptimes per exercir les funcions de directiva o consellera en una empresa o organització. Primer, vam realitzar l’estudi d’ El perfil professional d’un/a conseller/a  (Marta Zaragoza Domingo (2013). Barcelona: Observatori de la Cambra de Comerç de Barcelona).

A partir del resultat obtingut vam crear el Mapa competencial de directiu/va i conseller/a  i per útlim, vam cocrear amb La Cambra de Comerç de Barcelona una plataforma tecnològica que tenia com objectiu posar en contacte aquelles dones amb les competències directives i conselleres òptimes amb les empreses i organitzacions que cerquéssin les professionals amb el perfil de consellera o directiva requerit. Concretament, vam dissenyar i elaborar la metodologia, el contingut de la plataforma així com el procés de sistema d’acreditació de competències directives i conselleres que va funcionar des del 2012 fins el 2014. Actualment, la plataforma continua funcionant sense la nostra supervisió tècnica ni metodològica.

 

Coneix el projecte aquí:

Captura de pantalla 2020-04-04 a las 14.38.27

 

 

 

 

 

 

 

Programa:

Captura de pantalla 2020-04-04 a las 14.39.03