Curs d’Emprenedoria

Amb aquest curs dissenyat i elaborat per membres del nostre equip podràs treballar l’emprenedoria d’una manera molt especial i innovadora. Et proposem un enfocament que no només contempla la part de la idea de negoci i els aspectes principals d’un projecte, sinó que dona protagonisme a la persona emprenedora per la seva influència en la viabilitat del projecte.

El seu principal objectiu és oferir a aquells/aquelles professionals que tenen la missió d’acompanyar a persones emprenedores les coordenades de la metodologia de l’Emprenabilitat creada per Cresàlida i fonamentada pel model d’Ocupabilitat en clau de comptències (Colomer, M; Palacín, I; Rubio, F (2008). Claus Tutorials. Guia per a l’acompanyament i el suport tutorial. Fundació Surt/Departament de Treball. Barcelona). En aquest curs també t’oferim un gran ventall d’eines i recursos.

També pot ser d’utilitat per als/a les mateixos emprenedors/es que vulguin conèixer i adquirir les competències per poder fer front a la concreció del seu projecte i a la seva posada en funcionament.

El curs ha estat promogut pel Programa Incorpora “La Caixa” i forma part d’un ventall de cursos adreçats a tècnics/ques d’orientació i emprenedoria proposats i coordinats per la Marta Colomer.

Entra al curs i dona’t d’alta gratuïtament clicant aquí:

Imatge_Emprendre_Incorpora