Entrevista a Vilaweb 17/06/2014

Aquí trobareu l’entrevista realitzada per Liz Castro a Marta Zaragoza, publicada el dia 17/06/2014 a Vilaweb versió anglesa.

Marta Zaragoza: “La viabilitat de les organitzacions passa per posar a les persones i el seu capital competencial en l’eix central de la seva activitat”.

Foto_vilaweb

 

CatalanTalk és una iniciativa de la persiodista Liz Castro: “per fer saber què passa a Catalunya ara mateix demanant-ho directament als qui treballen pel país: activistes, polítics, escriptors, acadèmics, artistes, científics, emprenedors, en un format nou”.

Les entrevistes es realitzen a Twitter, en temps real i en anglès i en d’altres idiomes,  permetent compartir l’entrevista a l’instant i acceptar qüestions i comentaris dels/de les lectors/es. Es fa servir l’etiqueta #CatalanTalk.

Entre les persones que s’han entrevistat fins el moment, hi podem trobar a Carles Boix Serra, Professor de les Ciències Polítiques a la Universitat de Princetton, als EEUU; Jaume Cabré, escriptor; Elisenda Paluzie, Economista i Degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB; Muriel Casals, Presidenta d’Òmnium Cultural; Gemma Lienas, escriptora, feminista i últimament xocolatera; Salvador Cardús, sociòleg i periodista, membre del Consell Assessor per la Transició Nacional; Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis; Blanca Rosa Roca, editora de Roca Editorial; Vicent Partal, director de VilaWeb; Quim Torra, editor i director del Born Centre Cultural; Oriol Junqueras, president d’Esquerra Republicana Catalana i cap de l’oposició al Parlament de Catalunya; Alfred Bosch, escriptor i diputat al Congrés d’ERC-RCat-Catalunya; Carme Forcadell, Presidenta d’Assamblea Nacional de Catalunya, entre d’altres.

L’edició en anglès de VilaWeb conté la sèrie #CatalanTalk d’entrevistes i properament es publicarà el primer recull de les entrevistes en un llibre en format electrònic o ebook.

 

 

Publicat a Blog Etiquetat amb:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*