Equip

La nostra arquitectura organitzativa té forma de constel.lació, esdevenint un clar reflex de la forma de treball cooperatiu i en xarxa que caracteritza les noves formes d’organització de l’ Economia del coneixement, com és l’Empresa Xarxa

En aquest tipus d’organització, per assolir el compromís de tots els membres, allò important no és la quantitat de temps de dedicació ni la forma   contractual de la relació. Un dels factors clau és alinear el projecte de l’organització amb els projectes de vida (personal, professional i/o empresarial) de cadascú, i per tant, alinear el grau de compromís amb el nivell d’expectatives, individuals.

Tant l’equip que lidera l’organització com els/es col·laboradors/es  compartim la missió, la visió i els valors de Cresàlida i tot/es estem convidats a participar en la formulació i/o actualització i el seguiment de la Direcció estratègica, com un projecte compartit.

El Model de gestió per competències ens permet incorporar aquells/es professionals/es que saben, saben fer i volen fer i, alhora, tenen uns valors orientats al benestar de les persones, de dins i fora de l’organització i la cura de l’entorn.

Al mateix temps, tots/es disposem o intentem millorar les Competències corporatives que es desprenen dels valors de Cresàlida, com són la creativitat-innovació, la iniciativa i l’autonomia,

 

 

 

la comunicació, les relacions interpersonals, la responsabilitat i la gestió de les emocions, configurant un Capital de coneixement òptim per assolir la nostra missió i visió.

Aquest equip multidisciplinar, inter i intraemprenedor, està format per professionals especialitzats/es en diferents àmbits del coneixement i en diferents entorns: econòmic, tecnològic, legal, polític, sociocultural i ecològic, amb una llarga trajectòria en el sector públic i privat. Per aquest motiu, compartim i posem tot el nostre capital competencial per dissenyar i executar els projectes, independentment del nostre rol dins i fora de l’organització, donant resposta a un gran ventall de problemàtiques i àmbits.

Molts dels membres de l’equip, exercim com a docents i formem part d’equips d’ investigadors/es en diferents Institucions i Centres Universitaris, principalment, en l’àrea d’ Economia i Empresa. Aquesta activitat, permet seguir investigant i disposar d’una font de coneixement actualitzada, transferible a tots els projectes que realitzem i que vehiculem, principalment, a través de la Línia de treball R+D+I.

 

 

 

Membres de l'equip

S

Marta Zaragoza

Sòcia-Directora  

Economista i emprenedora, al llarg de la meva trajectòria de vida he participat en diferents iniciatives empresarials: una empresa de serveis d’investigació per a la indústria farmacèutica,  un comerç tèxtil i el darrer, Cresàlida, Creixement i Consolidació Empresarial.

Esther Torres

Directora Adjunta i Directora d’Innovació i Desenvolupament

Psicòloga Social especialitzada en el desenvolupament competencial per al foment de l’emprenedoria. Col·laboradora en la Revista Cultural Mito. Formada en teràpies de creixement personal i desenvolupament de la creativitat.

Jessica Moreno

Membre de l’equip

Diplomada en Ciències empresarials per la Universitat de Barcelona i tècnica d’imatge. La meva trajectòria professional en una primera fase es va desenvolupar en el sector del comerç i de la banca, en diferents entitats bancaries.

marcrocas

Marc Rocas

Membre de l’equip

Enginyer de Telecomunicacions per la UPC  i Diplomat en Ciències Empresarials per la UOC. He treballat gran part de la meva carrera en l’àmbit de la telefonia mòbil. La meva trajectòria laboral començà ja fa vint anys a l’entorn tècnic, per després virar cap a l’àrea comercial i en els darrers dos anys cap al món de la gestió empresarial.

Manuel_web

Manuel de Gracia

Doctor en Psicologia per la Universitat de Barcelona i Professor titular a la Univeritat de Girona. Ha estat investigador en un gran nombre de projectes en diferents institucions, en l’àmbit de la psicologia i l’educació.

lidia_jul_web

Lídia Jul

Sociòloga i emprenedora, especialitzada en orientació i inserció sociolaboral basada en el desenvolpament competencial i en igualtat de gènere. La meva trajactòria professional s’ha desenvolupat en tres àmbits: la investigació social, la inserció i l’orientació sociolaboral i la igualtat de gènere.

Montse Salvans_web

Montserrat Salvans

LLicenciada en Ciències del treball per la UB i diplomada en Relacions laborals per la UAB. Ha realitzat diferents Màsters, en Relacions en l’empresa, en Joventut i Societat i en Prevenció en riscos laborals. És professora associada del Departament d’Organització d’Empreses de la UB.

Col·laboradors/es

David Carvajal2_web

David Carvajal

Economista amb Postgraus en Desenvolupament Econòmic Local, Creació d’Empreses i Gestió d’Organitzacions sense afany de lucre. Sóc consultor de la UOC, actualment de l’assignatura d’Iniciativa Emprenedora.

Alexandra Maso_web

Alexandra Masó

Estratega de mercat. Llicenciada en Ciència Política per la UAB. Postgraduada en comunicació pública i participació ciutadana per la UdG. Llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat per la UAB.

nereidacarrillo

Nereida Carrillo

Doctora en Comunicació i Periodisme per la Universitat Autònima de Barcelona (UAB), periodista freelance, consultora en comunicació digital, investigadora i docent.

Gemma Murillo_web

Gemma Murillo

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses  per la Universitat Pompeu Fabra i col•legiada com economista al Col•legi de Economistes de Catalunya.

Montse sanjaime_web2

Montserrat Sanjaime Soto

Diplomada en Ciències Empresarials (UdG-1994), he completat la meva formació especialitzant-me, en Direcció de Màrqueting i Comunicació (EMiC – 1999), en Dret Tributari (UNED -2003)i en Entitats Financeres (UAB -2005).

anna flo_web

Anna Fló

Diplomada en Educació Social i màster en Polítiques d’Igualtat i Gènere i en Globalització, Desenvolupament i Cooperació. Al llarg de la meva trajectòria professional m’he especialitzat en orientació laboral, gènere i gestió de projectes.

cris peris_web

Cristina Peris

Llicenciada en sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2001 i  postgraduada en “‘Mètodes i tècniques per a l’estudi de la població’, curs de formació de demògrafs, impartit pel Centre d’Estudis Demogràfics (UAB).

Carolina Fort_web2

Carolina Fort

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i en Investigació i Tècniques de Mercat per la UOC i Master en Comunicació Empresarial per la UB.

Viti

Viti

Estudi de disseny gràfic, web i publicitat. Acompanyem les empreses, dissenyant conjuntament estratègies de comunicació i publicitat.