Equip

La nostra arquitectura organitzativa té forma de constel.lació, esdevenint un clar reflex de la forma de treball cooperatiu i en xarxa que caracteritza les noves formes d’organització de l’ Economia del coneixement, com és l’Empresa Xarxa

En aquest tipus d’organització, per assolir el compromís de tots els membres, allò important no és la quantitat de temps de dedicació ni la forma   contractual de la relació. Un dels factors clau és alinear el projecte de l’organització amb els projectes de vida (personal, professional i/o empresarial) de cadascú, i per tant, alinear el grau de compromís amb el nivell d’expectatives, individuals.

Tant l’equip que lidera l’organització com els/es col·laboradors/es  compartim la missió, la visió i els valors de Cresàlida i tot/es estem convidats a participar en la formulació i/o actualització i el seguiment de la Direcció estratègica, com un projecte compartit.

El Model de gestió per competències ens permet incorporar aquells/es professionals/es que saben, saben fer i volen fer i, alhora, tenen uns valors orientats al benestar de les persones, de dins i fora de l’organització i la cura de l’entorn.

Al mateix temps, tots/es disposem o intentem millorar les Competències corporatives que es desprenen dels valors de Cresàlida, com són la creativitat-innovació, la iniciativa i l’autonomia,

 

 

 

la comunicació, les relacions interpersonals, la responsabilitat i la gestió de les emocions, configurant un Capital de coneixement òptim per assolir la nostra missió i visió.

Aquest equip multidisciplinar, inter i intraemprenedor, està format per professionals especialitzats/es en diferents àmbits del coneixement i en diferents entorns: econòmic, tecnològic, legal, polític, sociocultural i ecològic, amb una llarga trajectòria en el sector públic i privat. Per aquest motiu, compartim i posem tot el nostre capital competencial per dissenyar i executar els projectes, independentment del nostre rol dins i fora de l’organització, donant resposta a un gran ventall de problemàtiques i àmbits.

Molts dels membres de l’equip, exercim com a docents i formem part d’equips d’ investigadors/es en diferents Institucions i Centres Universitaris, principalment, en l’àrea d’ Economia i Empresa. Aquesta activitat, permet seguir investigant i disposar d’una font de coneixement actualitzada, transferible a tots els projectes que realitzem i que vehiculem, principalment, a través de la Línia de treball R+D+I.

 

 

 

Membres de l'equip

S

Marta Zaragoza

Sòcia-Directora  

Economista i emprenedora, al llarg de la meva trajectòria de vida he participat en diferents iniciatives empresarials: una empresa de serveis d’investigació per a la indústria farmacèutica,  un comerç tèxtil i el darrer, Cresàlida, Creixement i Consolidació Empresarial.

Jessica Moreno

Ocupabilitat per competències

Diplomada en Ciències empresarials per la Universitat de Barcelona i tècnica d’imatge. La meva trajectòria professional en una primera fase es va desenvolupar en el sector del comerç i de la banca, en diferents entitats bancaries.

David Carvajal2_web

David Carvajal

Estratègia territorial 

Economista amb Postgraus en Desenvolupament Econòmic Local, Creació d’Empreses i Gestió d’Organitzacions sense afany de lucre. Sóc consultor de la UOC, actualment de l’assignatura d’Iniciativa Emprenedora.

Manuel_web

Manuel de Gracia

Recerca, Innovació i Desenvolupament 

Doctor en Psicologia per la Universitat de Barcelona i Professor titular a la Univeritat de Girona. Ha estat investigador en un gran nombre de projectes en diferents institucions, en l’àmbit de la psicologia i l’educació.

Marcel Hidalgo

Marcel Hidalgo

Emprenedoria

Com a consultor estratègic especialitzat en comunicació 2.0 i economia verda i com a emprenedor, intenta aportar tot el seu capital competencial en els projectes (tant propis com a aliens) posant en pràctica els seus coneixements i habilitats dels sectors que li apassionen, com són les TIC i el medi ambient.

Montse sanjaime_web2

Montserrat Sanjaime Soto

Finances i màrqueting

Diplomada en Ciències Empresarials (UdG-1994), he completat la meva formació especialitzant-me, en Direcció de Màrqueting i Comunicació (EMiC – 1999), en Dret Tributari (UNED -2003)i en Entitats Financeres (UAB -2005).

0

Gisela Oliva

Ocupabilitat i Gestió equip humà per competències 

Psicòloga Coach, Consultora. Formadora. Acompanya a persones i organitzacions en procés de canvi.

Mar Avendaño

Mar Avendaño

 

Impacte Social i R+D+I

Llicenciada en Sociologia, sempre ha tingut un interès central per la recerca social i els processos de transformació social i desenvolupament humà, especialment aquells relacionats amb l’exclusió i discriminació de col·lectius i la creació d’una societat més justa i equitativa.

Esther_torres

Esther Torres

Innovació i Desenvolupament

Psicòloga Social especialitzada en el desenvolupament competencial per al foment de l’emprenedoria. Col·laboradora en la Revista Cultural Mito. Formada en teràpies de creixement personal i desenvolupament de la creativitat.

David Surinach

David Surinach

Màrqueting i comunicació

Consultor en Analítica Digital i SEO

Col·laboradors/es

anna flo_web

Anna Fló

Diplomada en Educació Social i màster en Polítiques d’Igualtat i Gènere i en Globalització, Desenvolupament i Cooperació. Al llarg de la meva trajectòria professional m’he especialitzat en orientació laboral, gènere i gestió de projectes.

Pep Lozano

Pep Lozano

Consultor en Selecció per competències, FP Dual, Projectes europeus de mobilitat i Coaching-orientació professional

nereidacarrillo

Nereida Carrillo

Doctora en Comunicació i Periodisme per la Universitat Autònima de Barcelona (UAB), periodista freelance, consultora en comunicació digital, investigadora i docent.

Viti

Viti

Estudi de disseny gràfic, web i publicitat. Acompanyem les empreses, dissenyant conjuntament estratègies de comunicació i publicitat.

Gemma Murillo_web

Gemma Murillo

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses  per la Universitat Pompeu Fabra i col•legiada com economista al Col•legi de Economistes de Catalunya.

cris peris_web

Cristina Peris

Llicenciada en sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2001 i  postgraduada en “‘Mètodes i tècniques per a l’estudi de la població’, curs de formació de demògrafs, impartit pel Centre d’Estudis Demogràfics (UAB).

Carolina Fort_web2

Carolina Fort

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i en Investigació i Tècniques de Mercat per la UOC i Master en Comunicació Empresarial per la UB.

Alexandra Maso_web

Alexandra Masó

Estratega de mercat. Llicenciada en Ciència Política per la UAB. Postgraduada en comunicació pública i participació ciutadana per la UdG. Llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat per la UAB.

lidia_jul_web

Lídia Jul

Sociòloga i emprenedora, especialitzada en orientació i inserció sociolaboral basada en el desenvolpament competencial i en igualtat de gènere. La meva trajactòria professional s’ha desenvolupat en tres àmbits: la investigació social, la inserció i l’orientació sociolaboral i la igualtat de gènere.