Empreses i organitzacions

Servei d’Avaluació de Competències Directives

T’oferim un servei que et permetrà identificar les teves competències fortes i les zones de millora clau que necessites per exercir les funcions de direcció a través del mètode CSAQ  © 2020 Cresalida, la darrera eina innovadora que hem creat gràcies a l’àrea de R+D+I.

T’ajudarem a fer el contrast amb el lloc de treball actual o amb el teu objectiu professional i el MAPA_PERFIL_DIRECTIU_VA I et faciliterm un certificat de competències transversals directives perquè puguis acreditar les competències enfront terceres persones.

Si estàs interessat/ada en aquest servei contacta amb el nostre equip a través del formulari o per telefòn (trucada o WhatsApp) al 615626341 i t’informarem sobre les modalitats i les característiques i condicions del servei.

(Llegir més)

 

 

 

 

 

Publicat a Assessorament

La selecció per competències, una clau per a la igualtat: Perfil i Oferta

Docència virtual del mòdul formatiu La selecció per competències, una clau per a la igualtat: Perfil i Oferta promogut per l’Àrea de Qualitat en el Treball del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Publicat a Accions formatives Etiquetat amb: , ,

Formació en gestió d’equips

Formació emmarcada dins la proposta formativa global promoguda per l’escola Salesians en lideratge pedagògic adreçada a caps d’estudi, coordinadors/es d’àrea i caps de departament amb l’objectiu d’aprendre una metodologia i unes eines per avaluar el propi capital competencial, comprendre les implicacions de les competències directives i elaborar un pla de millora.

Publicat a Accions formatives Etiquetat amb: , , ,

Eina de diagnosi i millora de l’ocupabilitat

Projecte per facilitar la diagnosi de l’ocupabilitat de les persones que estan en situació d’atur, posant èmfasi en aquells col·lectius que tenen majors dificultats d’accés al mercat laboral coordinant un treball conjunt entre Serveis Socials i el Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Publicat a Projectes Etiquetat amb: , ,

Formació a l’equip tècnic d’inserció i formació

Formació promoguda per l’Associació Sant Tomàs a l’equip d’inserció i formació en l’àmbit de la metodologia de l’ocupabilitat en clau de competències i la gestió de la competència professional amb l’objectiu de dotar-los amb eines i recursos pel procés d’acompanyament a la millora de l’ocupabilitat i de la inserció laboral en clau de competències.

Publicat a Accions formatives

La recepta empresarial de les xefs d’èxit

Seminari realitzat en el marc de la jornada Alimenta el teu negoci organitzada per l’Associació de Dóna’t un Impuls dirigida a dones.

Publicat a Conferències i seminaris

Definició de perfils professionals i suport a la selecció per competències de candidats/es

Promogut pel Consorci per a la promoció dels municipis del Moianès en el marc del programa Valorització dels oficis tèxtils al Berguedà, Lluçanès i Moianès amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat i la inserció personal, i a la vegada afavorir als sectors industrials tèxtils d’aquests tres territoris.

Publicat a Projectes

Trabajar en red

Taller impartit i dissenyat per Cresàlida promogut per l’oficina Punto Denda, espai de dinamització del comerç de Fomento San Sebastián, dins el marc del Circuito de formación complementaria para emprendedores, amb l’objectiu d’aprendre a crear aliances estratègiques.

Publicat a Accions formatives

Curs Selecció en clau de competències: Entrevista i decisió final

Formació emmarcada dins el programa de Selecció per competències dissenyat per la Marta Colomé i el seu equip, organitzat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. El Mòdul Entrevista i decisió final impartit per l’equip de Cresàlida adreçat, principalment, a empreses i professionals que volguessin conèixer i aplicar a les seves empreses els fonaments teòrics i pràctics.

Publicat a Accions formatives

4t Congrés de les Dones del Baix Llobregat

Ponència dins el marc del 4t Congrés de les dones del Baix Llobregat amb el títol “Les dones com agents de canvi social i econòmic” on es va reflexionar sobre l’entorn econòmic amb un enfocament de gènere, a més de l’emprenedoria femenina i en femení, les noves organitzacions del temps del treball, el lideratge de les dones en els moviments socials o la feminització de la pobresa.

Publicat a Conferències i seminaris

Programa Direcció estratègica en clau de competències

Programa dissenyat i impartit per l’equip de Cresàlida, amb l’objectiu de donar suport i acompanyar als/a les empresaris/es perquè defineixin i implementin una direcció estratègica, en clau de competències.  Organitzat i promogut per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i finançat per la Diputació de Barcelona en el marc del Recull d’Activitats de Suport del Teixit Empresarial 2015

Publicat a Accions formatives, Assessorament Etiquetat amb: , , , ,

Sistema d’Acreditació de Competències

Idea, disseny i  elaboració del Sistema d’Acreditació de Competències Directives i Conselleres vinculada a la Plataforma de base tecnològica www.conselleresidirectives.com, creada per La Cambra de Comerç de Barcelona i Cresàlida. Aquest projecte té com objectiu oferir a les empreses i organitzacions l’oportunitat d’integrar als seus òrgans de decisió les professionals més competents i captar aquelles dones que tinguin el perfil de consellera o directiva requerit i vulguin accedir a òrgans de decisió.

L’equip de cresàlida va executar el servei d’acreditació durant el període de posada en funcionament de la Plataforma www.conselleresidirectives.com.

Publicat a Projectes Etiquetat amb: , , , ,

Plataforma www.conselleresidirectives.com

Plataforma de base tecnològica creada per  La Cambra de Comerç de Barcelona i Cresàlida, amb l’objectiu d’ oferir a les empreses i organitzacions l’oportunitat d’integrar als seus òrgans de decisió les professionals més competents i captar aquelles dones que tinguin el perfil de consellera o directiva requerit i vulguin accedir a òrgans de decisió.

La plataforma neix de l’estudi   El perfil professional d’un/a conseller/a  (Marta Zaragoza Domingo (2013). Barcelona: Observatori de la Cambra de Comerç de Barcelona). A partir d’aquest estudi s’elabora i publica el Mapa Competencial d’un/a Conseller/a d’empresa (Zaragoza, M i Colomé, M).

Publicat a Projectes Etiquetat amb: , , , , , ,

El CV per competències: Identificació de les competencies professionals

Sessió sobre el Currículum per competències:  Detecció de competències  personals promoguda per la D.G. de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Aquesta sessió forma part de les accions de suport als centres de Formació Professional perquè ofereixin un servei d’orientació professional sistemàtic, adreçat a l’alumnat de cicles formatius, persones adultes interessades en obtenir titulacions d’FP, institucions i  empreses, a fi d’aportar les respostes i solucions que, des de la formació professional inicial, es poden dissenyar per a la millora de la qualificació professional, l’ocupabilitat de les persones i la competitivitat de les empreses.

Publicat a Assessorament

Canvia les regles! La col·laboració del client com estratègia creativa en la transformació del negoci

En aquest taller es va abordar el repte d’innovar en el negoci mitjançant la col·laboració del client en el disseny dels productes i serveis.

Es van presentar els exemples empresarials que estan acollint-se dins la modalitat d’ “innovació de serveis oberts” per consolidar el projecte i mantenir la competitivitat empresarial.

Finalment vam plantejar un repte al grup per dinamitzar la sessió i participar tots/as en la construcció i gestió de solucions innovadores

Publicat a Conferències i seminaris

La capacitat creativa i innovadora de les persones en les organitzacions

Publicat a Conferències i seminaris

Taller de generació d’idees

Taula de treball realitzat en la Jornada “Organitzacions per a un canvi de de paradigma”, organitzada per l’Observatori Dona, Empresa i Economia.

Publicat a Conferències i seminaris

Transferència de la metodologia d’Avaluació de competències emprenedores.

Transferència de la metodologia d’avaluació de competències emprenedores  a l’equip tècnic de l’àrea de Promoció econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Publicat a Assessorament

Suport tècnic de la metodologia d’Emprenedoria en clau de competències.

Suport a l’equip de tècnics/es de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Figueres consistent en la transferència de la metodologia de l’Emprenedoria en clau de competències.

Publicat a Assessorament

Aspectes clau per a la consolidació i creixement d’una organització

Elaboració del contingut del Mòdul Aspectes clau per a la consolidació i creixement d’una Organització i impartició de l’acció formativa que l’acomanyava, adreçada a directius/ves i a empresaris/es. Programa realitzat en el marc de la iniciativa Q=I, Accions formatives amb perspectiva de gènere dirigides a les empreses, promogut per l’Àrea d’Igualtats d’Oportunitats en el Treball del l’Institut Català de les Dones i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Publicat a Projectes

Xarxa d’Empresàries de l’Observatori Dona, Empresa i Economia

Dinamització de la creació de la Xarxa de dones Empresàries de l’ODEE de La Cambra de Comerç de Barcelona i i suport tècnic en la formulació del primer Pla estratègic 2012-2014.

Publicat a Col·laboracions Etiquetat amb: , ,

Suport tècnic en la definició del Pla Estratègic de l’Associació Romane Glausura – Veus Gitanes

Projecte promogut pel Consell Municipal del Poble Gitano i l’Àrea Qualitat de Participació Social de l’Ajuntament de Barcelona consistent en el suport en la formulació del Pla Estratègic de l’Associació Romane Glausura- Veus Gitanes. Aquest suport va consistir en accions grupals per empoderar a les dones de l’Associació en aquelles competències tècniques i transversals per definir la direcció estratègica de l’Associació,  suport tècnic per la formulació del Pla  i elaboració de l’informe final del Pla estratègic.

Publicat a Projectes

Creativitat i Innovació

Formació emmarcada dins del Pla de formació interna de la Diputació de Tarragona, promoguda pel Departament de Recursos Humans . Aquesta acció anava adreçada a l’equip humà d’aquesta institució amb l’objectiu d’ identificar i millorar la seva capacitat creativa i innovadora, com a competència clau per encarar el nou paradigma econòmic i social amb més garanties d’èxit per part de l’administració publica.

Publicat a Accions formatives

Intraemprenedoria

Formació emmarcada dins del Pla de formació interna de la Diputació de Tarragona, promoguda pel Departament de Recursos Humans . Aquesta acció anava adreçada a l’equip humà d’aquesta institució amb l’objectiu d’ identificar i millorar la seva capacitat intraemprenedora, com a factor clau per millorar el seu treball i els serveis de l’administració publica.

Publicat a Accions formatives

Intraemprenedoria

Formació emmarcada dins del Pla de formació interna de la Diputació de Tarragona, promoguda pel Departament de Recursos Humans . Aquesta acció anava adreçada a l’equip humà d’aquesta institució amb l’objectiu d’ identificar i millorar la seva capacitat intraemprenedora, com a factor clau per millorar el seu treball i els serveis de l’administració publica.

Publicat a Accions formatives

Creativitat i Innovació

Formació emmarcada dins del Pla de formació interna de la Diputació de Tarragona, promoguda pel Departament de Recursos Humans . Aquesta acció anava adreçada a l’equip humà d’aquesta institució amb l’objectiu d’ identificar i millorar la seva capacitat creativa i innovadora, com a competència clau per encarar el nou paradigma econòmic i social amb més garanties d’èxit per part de l’administració publica.

Publicat a Accions formatives

Tècniques de negociació

Formació emmarcada en el Programa Productes de la Terra, promoguda per l’Àrea de Promoció econòmica del Consell Comarcal de de Maresme adreçada a empresaris/es del sector de l’agricultura i la restauració. Aquesta acció tenia com objectiu adquirir  unes competències tècniques i transversals encaminades a millorar els processos de negociació amb tots els agents implicats en l’activitat, interns i externs a l’organització.

Publicat a Accions formatives

Suport tècnic del Model de gestió de les competències professionals

Suport tècnic a l’equip d’orientadors/es del programa per persones a l’atur de llarga durada per l’aplicació del Model de competències. Promogut per l’equip tècnic de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme.

Publicat a Assessorament

Pla de millora de la comunicació empresarial

Formació emmarcada en el Programa Productes de la Terra, promoguda per l’Àrea de Promoció econòmica del Consell Comarcal de de Maresme adreçada a empresaris/es del sector de l’agricultura i la restauració. Aquesta acció tenia com objectiu adquirir  unes competències tècniques i transversals encaminades a millorar la visibilitat i presència de la pròpia empresa i dels productes a través de la millora de la comunicació empresarial interna i externa.

Publicat a Accions formatives

Direcció estratègica en clau de competències

Formació emmarcada en l’acció de Formació en sectors tradicionals, que contempla el projecte innovador “Baix Llobregat: Innova, crea i ocupa”, promogut per l’Àrea de Promoció econòmica del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Acció adreçada a emprenedors/es, empresaris/es i directius/es,  amb l’objectiu de conèixer una metodologia i unes eines per tal de formular i/o actualitzar el Pla estratègic, definir l’arquitectura organitzativa i gestionar els recursos estratègics, principalment l’equip humà, en clau de competències.

Publicat a Accions formatives

Construcció i cohesió de l’equip del centre comercial de BRICODEPOT a Cabrera de Mar

Acció emmarcada en el procés de selecció dels treballadors/es, realitzat pel Servei d’Intermediació de l’Ajuntament de Cabrera de Mar, que s’havien d’incorporar a la nova botiga que BRICODEPOT va inaugurar en aquest municipi l’any 2012. Aquesta acció tenia com objectiu identificar i millorar les competències transversals clau dels treballadors/es i a la vegada cohesionar  i motivar l’equip per afrontar el procés de posada en marxa d’aquest nou espai comercial.

Publicat a Accions formatives