Anna Fló

anna flo_web

Diplomada en Educació Social i màster en Polítiques d’Igualtat i Gènere i en Globalització, Desenvolupament i Cooperació. Al llarg de la meva trajectòria professional m’he especialitzat en orientació laboral, gènere i gestió de projectes.

Actualment realitzo la meva activitat com a professional autònoma col•laborant estretament amb la Marta Colomer (consultora en el sector social i d’empresa).

Desenvolupo la meva tasca des de la docència, el disseny d’eines metodològiques i l’atenció directa a persones en cerca de feina. El meu interès és acompanyar a les persones en la definició del seu projecte professional i en el desenvolupament de les seves competències.
En les meves estones lliures em formo i col•laboro en projectes de promoció dels drets humans i d’educació per la pau i el desenvolupament.

<<Per mi és un plaer col•laborar amb Cresàlida. M’aporta la oportunitat de compartir coneixements i experiències amb professionals apassionades de la seva feina, que creuen en el que fan i viuen els reptes com una oportunitat de creixement i millora.>>

Publicat a Col·laboradors/es