Cristina Peris

cris peris_web

Llicenciada en sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2001 i  postgraduada en “‘Mètodes i tècniques per a l’estudi de la població’, curs de formació de demògrafs, impartit pel Centre d’Estudis Demogràfics (UAB).


Al llarg de la meva trajectòria laboral he treballat  en diferents organitzacions del tercer sector i administracions de l’àmbit local, fet que m’ha permès especialitzar-me en els àmbits de la intervenció social i gestió del conflicte públic, la gestió de la immigració i els mètodes i tècniques per a l’estudi de la població.

He estat analista investigadora en diferents projectes de l’àmbit social a partir de l’elaboració i seguiment d’indicadors demogràfics i socioeconòmics, la conducció de grups de discussió i realització d’entrevistes en profunditat. En l’actualitat dinamitzo diferents espais de treball  amb organitzacions del sector púbic, privat i del tercer sector amb l’objectiu de crear plans d’acció conjunts per millorar la inclusió i cohesió social de les persones.

<<Personal i professionalment crec en el concepte i  en la filosofia Cresàlida. Poder col·laborar-hi, em motiva i m’apropa al món de la creativitat, del treball col·laboratiu, de compartir coneixements, experiències i unir esforços per multiplicar els resultats, que no són altres que, posar el nostre granet de sorra per crear millors organitzacions gestionades per millors persones.>>

Publicat a Col·laboradors/es