Esther Torres

Esther_torres

Innovació i Desenvolupament

Psicòloga Social especialitzada en el desenvolupament competencial per al foment de l’emprenedoria. Col·laboradora en la Revista Cultural Mito. Formada en teràpies de creixement personal i desenvolupament de la creativitat.

Desenvolupo la meva actitud i compromís amb la cultura emprenedora i la creativitat mitjançant l’exploració de nous territoris, noves fórmules de treball i de relació interpersonal(fusió i creació de nous rols  i nous ecosistemes).Tot integrant i respectant els fonaments  del Model d’Ecologia Emocional que estic estudiant en l’actualitat. Model que ens impulsa a ser més responsables emocionalment de les nostres accions i actituds.

Complementàriament, estic interessada tant en la creació pròpia, com en l’acompanyament de projectes ubicats en l’àmbit de les Indústries Creatives i Culturals (ICC), com en el desenvolupament de la innovació social, les xarxes col.laboratives i l’enfortiment dels vincles comunitaris.

En l’àmbit docent, sóc Professora Associada de la Universitat Rovira i Virgili del Departament d’Organització d’Empreses de la Facultat d’Econòmiques i Empresarials i Professora Associada de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona en l’assignatura Creació d’Empreses.

“ Cresàlida significa tenir l’oportunitat d’arrelar-se i créixer amb valors, com a persona i professional, dins un espai transformador on  els projectes  es construeixen en equip, amb un diàleg vital que potencia la imaginació i amplia el mapa de realitats”

Publicat a Equip, Membres de l'equip