Gemma Murillo

Gemma Murillo_web

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses  per la Universitat Pompeu Fabra i col•legiada com economista al Col•legi de Economistes de Catalunya.

En els darrers 8 anys m’he especialitzat en l’àmbit d’anàlisi financer, gestió i assessorament comptable i fiscal de les pimes, cursant diferents cursos d’especialització en aquests àmbits organitzats pel CEC. En els darrers 3 anys també m’he especialitzat en l’àmbit de la emprenedoria; al 2011 vaig organitzar un concurs per emprenedors on vam rebre 18 projectes i vam organitzar la entrega de premis al IDEC (UPF), van participar jutges relacionats amb l’emprenedoria com Xavier Verdager, Anna Mercadé, Mar Galtés, entre d’altres; i durant aquest any m’he constituït com a punt d’assessorament PAE d’atenció a emprenedors i constitució telemàtica d’empreses a través del projecte emprenedor craft accounting

Durant la meva carrera professional vaig viure una breu experiència en el sector bancari, i durant 5 anys vaig treballar com a responsable financera de vàries pimes, gestionant principalment les àrees de comptabilitat, reporting financer, fiscalitat i negociació bancària. L’any 2010 vaig iniciar el projecte craft accounting dirigit a autònoms i pimes, des d’on oferim serveis de assessorament i gestió comptable i fiscal, assessorament i control financer a través de reporting, estudis i anàlisi de viabilitat de projectes, constitució de societats i de projectes professionals, i formació específica sobre àrees de gestió comptable i anàlisi financer.

Participo com a membre actiu de la Comissió d’emprenedoria del CEC, i en altres entitats com la Xarxa d’empresàries del Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.; la Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) i a la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA)

<<Col•laborar amb l’equip de Cresàlida més que una feina és un continu aprenentatge. Per primera vegada, he tingut l’oportunitat de treballar juntament amb una organització on el procés és tan o més important com l’objectiu. On la gestió empresarial es basa en la gestió de les competències de les persones que treballen dins de les organitzacions, i no per criteris estandarditzats, posant en valor a les persones més que a les organitzacions. Amb Cresàlida he après a analitzar les organitzacions des d’una perspectiva més humana i més equilibrada pel futur de les organitzacions, demostrant que ja s’està treballant per assolir un canvi de paradigma.>>
@gemmacraftac
gemma@craftac.com
Telf. 693 592 108
www.emprenedorscraft.com

Publicat a Col·laboradors/es