Ivan Lara

circle-cropped (7)

Comunicació audiovisual i xarxes socials

Vaig néixer el 24 de Juny de 1984. Des dels 15 anys la meva passió va ser l’audiovisual. Després de formar-me en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i especialitzar-me en cinema a la Universitat del Cinema de Buenos Aires vaig treballar en programes de televisió, agències creatives de publicitat i projectes cinematogràfics, per acabar fusionant tota aquesta experiència amb el món social. Em vaig traslladar a Uruguai per acompanyar a comunitats amb l’objectiu que realitzéssin els seus propis vídeos. En els últims anys he participat en projectes d’inserció sociolaboral, acompanyant a joves en l’inici de la seva trajectòria formativa i professional.

Actualment lidero un projecte propi www.zoomcomunitario.com, des d’on dissenyo i coordino projectes on l’audiovisual i les xarxes socials són eines de transformació social. Col·laboro amb entitats socials formant al seu equip perquè realitzin les seves pròpies campanyes de comunicació via xarxes socials. Amb técnicxs d’inserció sociolaboral perquè acompanyin en la cerca d’ocupació usant noves tècniques audiovisuals. Finalment, assessoro a emprendedorxs socials en el llançament digital dels seus nous projectes.

Vaig començar a col·laborar amb Cresàlida perquè ens uneix la passió per oferir eines a les persones perquè visibilitzin i potencïn tot el que saben, saben fer i estàn disposades a aprendre. I això també ho hem fet des de Cresàlida, visibilitzant tot el treball que ha realitzat al llarg dels anys a través dels audiovisuals.  El futur en la comunicació empresarial està en la comunicació 3.0 i, concretament, a Instagram. Especialment, això és important per a la micro i petita empresa. Amb una mica de creativitat és possible crear un perfil del nostre negoci. Per poder posicionar la marca, donar a conèixer a futurxs clientxs i recordar els nostres nous productes/serveis. Do it yourself o Fes-t’ho tu mateix/a, és el que intentem traslladar a emprenedors/es i empresaris/es, donant idees i posant a la pràctica com realitzar diferents stories, publicacions, identificant amb quin missatge i com ho han de transmetre.

Publicat a Equip, Estels fixos