Jessica Moreno

circle-cropped 2

Intermediació empresarial i desenvolupament competencial

Diplomada en Ciències empresarials per la Universitat de Barcelona i tècnica d’imatge. La meva trajectòria professional en una primera fase es va desenvolupar en el sector del comerç i de la banca, en diferents entitats bancaries.

L’any 2012, amb la voluntat de fer un canvi en el meu projecte professional, vaig entrar a treballar a l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona on em vaig sentir molt identificada amb la missió, la visió i els valors del projecte que perseguia un canvi de paradigma acompanyant a posar en valor les competències de les dones professionals, empresàries i directives. Els darrers anys he estat treballant en diferents entitats, com per exemple el Consell Comarcal de l’Anoia, acompanyant professionals en la definició i execució del seu projecte professional i, especialment, identificant i entrenant les seves competències.

Cresàlida va arribar a la meva vida en un moment en el que em sentia empresonada a la meva feina a la banca, molt rutinària i on només es valoraven les tasques mes operatives. I sobretot, en una empresa en la que no em sentia identificada amb  la seva missió, visió i valors.

Vaig aprendre que obtenir un sou no és la finalitat d’una feina, sinó que hauria de ser alguna cosa més, estar motivat i compartir el què, el com i el per què de l’activitat i accions de les empreses.

“Per tot això és tan important per mi formar part de l’equip de Cresàlida, perquè és una gran oportunitat de treballar amb un equip creatiu, innovador, multidisciplinar i col•laboratiu que fa possible un aprenentatge continu, fonamental pel meu desenvolupament professional, però també personal. Alhora és un privilegi treballar per fer possible un canvi de paradigma en les organitzacions basat en el model de gestió per competències amb l’objectiu d’aconseguir un món millor”.

Publicat a Estels fixos