Lídia Jul

lidia_jul_web

Sociòloga i emprenedora, especialitzada en orientació i inserció sociolaboral basada en el desenvolpament competencial i en igualtat de gènere. La meva trajactòria professional s’ha desenvolupat en tres àmbits: la investigació social, la inserció i l’orientació sociolaboral i la igualtat de gènere.

En els darrers tres anys, m’he convertit en emprenedora formant MOSAIC una organització social que treballem per la promoció de projectes socials, en especial d’igualtat d’oportunitats i de gènere i, la inserció sociolaboral de col•lectius vulnerables, com dones i joves.

En l’àmbit docent, he impartit formació sobre igualtat de gènere i d’oportunitats, conciliació i, sobre insercio sociolaboral basada en el desenvolupament competencial per a entitats com: Diputació de Barcelona, Barcelona Activa, Creu Roja, Ajuntament de Sabadell, etc.

<<En aquest sentit, Cresàlida és per a mi una oportunitat de crèixer i consolidar-me professionalment en diversos àmbits però, sobretot, en el de desenvolupament competencial. D’altra banda, significa formar part d’un equip humà i professional excepcional.>> 

Publicat a Col·laboradors/es