Mar Avendaño

Mar Avendaño

 

Impacte Social i R+D+I

Llicenciada en Sociologia, sempre ha tingut un interès central per la recerca social i els processos de transformació social i desenvolupament humà, especialment aquells relacionats amb l’exclusió i discriminació de col·lectius i la creació d’una societat més justa i equitativa.

La seva experiència acadèmica i professional li ha permès desenvolupar una bona capacitat d’anàlisi en la definició de les problemàtiques socials, una visió estratègica en la concepció de models d’intervenció i en el reforç d’estructures organizacionals. Durant la seva carrera ha treballat amb actors de molt diversa naturalesa (autoritats públiques, empreses, organismes internacionals i ONG’s), sota la certesa que tots aquests actors han de ser incorporats en el procés de desenvolupament, consolidant noves modalitats d’intervenció que permeten alinear missions i interessos reforçant el valor afegit de cadascun d’ells.

Actualment treballa com a consultora independent oferint els serveis necessaris a organitzacions per millorar la implementació amb competència professional dels seus valors solidaris, la pertinència i eficàcia de les seves intervencions, així com l’enfortint la pròpia organització.

 

 

Publicat a Equip, Membres de l'equip