Marcel Hidalgo

circle-cropped (5)

Emprenedoria

Grau en gestió aeronàutica a la Universitat Autònoma de Barcelona i postgrau en Disseny de Sostenabilitat per la UOC.

Actualment he iniciat un projecte propi, Watteco SCCL, Asesor para la transición energética. He format part de Cresàlida des del 2014 fins al 2017 com a tècnic de projectes i suport en la operativa comercial i comunicativa i posteriorment he continuat col.·laborant com a formador en Emprenedoria i oferint suport en els estudis d’estratègia territorial. Com a consultor estratègic especialitzat en comunicació 2.0 i economia verda i com a emprenedor, intenta aportar tot el seu capital competencial en els projectes (tant propis com a aliens) posant en pràctica els seus coneixements i habilitats dels sectors que li apassionen, com són les TIC i el medi ambient.

Tenint com a eix del meu desenvolupament professional tot allò relacionat amb el canvi de paradigma i la transició ressò-social que s’aveïnen, ha trobat en la economia ecològica i la comunicació 2.0 els àmbits de coneixement que aconsegueixen alinear el seu projecte professional amb el seu projecte de vida.

A part, els valors que m’acompanyen dia a dia i que vull que comparteixin tant els seus projectes emprenedors, com els llocs de treball als quals pugui optar, són els de: sostenibilitat integral (atenent a dimensions econòmica, ecològica i social), cooperació, respecte, transparència i honestedat. Consulta el perfil complert!

Publicat a Equip, Estels variables