Marta Zaragoza

S

Sòcia-Directora  

Economista i emprenedora, al llarg de la meva trajectòria de vida he participat en diferents iniciatives empresarials: una empresa de serveis d’investigació per a la indústria farmacèutica,  un comerç tèxtil i el darrer, Cresàlida, Creixement i Consolidació Empresarial.

Principalment, he treballat com assessora, formadora i investigadora en processos de creació, consolidació i creixement d’empreses privades i d’organitzacions sense ànim de lucre, especialitzant-me en direcció estratègica i desenvolupament de les competències professionals i emprenedores. Tot i la gran varietat de perfils amb els que treballo confesso que des de sempre he tingut una especial debilitat per dos: les dones i els/es joves.

En l’àmbit docent, sóc professora a la Universitat de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili, la  UOC Business School, i sóc membre de l’equip d’investigació i recerca Recursos Organitzatius i Competitivitat Empresarial del Dpt. De Gestió d’empreses de la URV.

“Cresàlida,  per a mi s’ha convertit en una manera de viure. M’hi trobo com a casa  i m’agrada sentir que l’equip és part de la meva família i els projectes, l’aliment per continuar creixent i desenvolupant-me personal i professionalment”.

Publicat a Membres de l'equip