Mikel Oró

circle-cropped (2) copia 2

Producció audiovisual i recursos competencials

Compositor i intèrpret baterista he cursat els meus estudis de música en l’especialitat de percussió a l’Escola Municipal de música de Premià de Mar i a l’Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona. Recentment, estic especialitzant-me en músiques Karnàtiques de la mà d’expert internacional Rafael Reina, compositor i professor de música i expert en música Karnàtica i Solkattu o Konnakol.

Des de l’any 2009 he estat músic en diferents formacions musicals fins que al 2012 cofundo CORIOLÀ com a baterista i compositor. Aquest grup obté el Premi Joventut, que correspon al segon lloc de l’edició del 2012 del Concurs SONA9, iniciativa del Grup Enderrock, Televisió de Catalunya, la Direcció General de Joventut, iCat.cat i l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya. Fins ara hem publicat dos discs El Debut (2016) i La Tremolor (2017).

A part de la banda pròpia Coriolà, he participat en diferents projectes d’artistes com Terrorist Of Romance i en la promoció del single La mitad de nada de Nek Filippo Nerviani, entre d’altres. També he composat les músiques de produccions teatrals, per exemple l’obra Entre els Camins i en audiovisuals com els produïts per Zoomcomunitario pera als projectes de Cresàlida.

Fins l’actualitat, compagino la meva trajectòria com a compositor i intèrpret baterista amb el de professor de música i bateria per a diferents institucions com l’Escola de Música Concertante, Escola de Música Cromàtica, Escola de Música Tritó, Taller de Música de Premià de Mar, Escola de Música de Calella, entre d’altres.

A banda de músic, sóc Grau Superior en animació d’activitats físiques i esportives, Diplomat en Entrenador Personal i Quiromassatgista. Aquesta formació m’ha permès treballar durant tots aquests anys amb nens i nenes diferents disciplines dins els esports, a banda de la música. Actualment, tinc un projecte professional que té com a missió desenvolupar les competències socials dels nens, nenes i joves a través de la multidisciplinarietat que permet unir la música, els esports i la c0nsciència corporal.

Publicat a Equip, Estels fixos