Montse Sanjaime

circle-cropped (6)

Finances i màrqueting

Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona (UdG), especialitzada en Màrqueting i Comunicació per l’ EMiC, en Dret Tributari (UNED) i en entitats financeres (UAB) he desenvolupat la meva trajectòria professional al llarg de 27 anys en la banca, la gestoria i com a formadora i consultora free lance per a emprenedors/es i pimes, amb focus a l’àrea econòmica financera.

Des de sempre he admirat la facultat de l’ésser humà per comprendre el que m’envolta i per trobar les relacions que puguin haver-hi entre el que conforma la nostra realitat. Pel que em defineixo com a una entusiasta del coneixement en general.

En el vessant professional, m’he centrat en el que fa referència a l’empresa des de diferents sectors i perspectives, com a treballadora, emprenedora i autònoma m’ha permès tenir una visió més integral del funcionament de la mateixa. I tot aquest bagatge m’ha conduït a investigar i a desenvolupar una manera diferent d’explicar i traduir la situació econòmica financera, a través de l’art, gràcies a la relació matemàtica que ha trobat existeix entre ambdues: la proporció Áurea. Una raó universal que m’ha inspirat a desenvolupar una teoria econòmica financera que m’ha definit com Harmɸnical Economics©  “Economics is the means, Harmony is the purpose”  (“L’economia és el mitjà, l’harmonia és la finalitat”).

“Estic molt motivada a formar part de l ‘equip col•laborador de Cresàlida. Doncs és justament de la mà del seu equip que descobreixo el valor de les competències i dels seus efectes de creixement tant a nivell personal i professional. Conèixer aquesta organització, l’any 2012 va suposar un nou punt d’inflexió a la meva vida, que valoro com a molt positiu.  Poder col•laborar en que l’efecte Cresàlida arreli en altres persones i organitzacions, serà un plaer, doncs estic convençuda que és una de les claus per aconseguir millors empreses, però sobretot , millors persones.

 

 

Publicat a Equip, Estels fixos