Montserrat Sanjaime Soto

Montse sanjaime_web2

Finances i màrqueting

Diplomada en Ciències Empresarials (UdG-1994), he completat la meva formació especialitzant-me, en Direcció de Màrqueting i Comunicació (EMiC – 1999), en Dret Tributari (UNED -2003)i en Entitats Financeres (UAB -2005).

Entre d’altres cursos als que he assistit, destaco el Curs per a la Creació d’empreses innovadores en sectors emergents (2012) i Programa d’Emprenedores competents, promogut per l’Ajuntament de Figueres i impartit per Cresálida ( 2012)

La meva trajectòria professional es desenvolupa principalment en el sector bancari (1992-2008). Durant dotze anys vaig exercir com a directora en dues sucursals, de dues entitats financeres diferents. M’ocupava de la planificació i execució d’accions comercials, la comercialització de  productes i serveis bancaris, l’ estudi i concessió de riscos, coordinació i formació de personal de l’oficina així com, del control i consecució d’objectius econòmics i comercials. La realització d’aquestes tasques durant tants anys m’ha permès desenvolupar competències interpersonals, de treball en equip i de gestió i negociació, així com la capacitat d’anàlisi i síntesi d’informació, principalment.

Al 2009, inicio una nova fase professional, com a assessora d’empreses, primer col•laborant amb una altra gestoria i posteriorment, realitzant aquesta activitat pel meu compte. Realitzo funcions pròpies de les àrees fiscal i comptable; comptabilitat, elaboració de Llibres i Comptes Anuals, liquidació dels principals impostos; IVA, Impost de Societats, altres models informatius així com Impost No Residents i Impost Renda Persones Físiques. Aquestes funcions em permet millorar competències tècniques.

Des de l’any 2011 i fins al 2012 participo en dos projectes, simultàniament, un centrat en  el sector de la comunicació  i l’altre en les Edicions i Promocions Culturals en suport digital, assessorant principalment a les àrees econòmic- financer, comercial i de màrqueting.

El meu esperit inquiet, em porta a  participar en altres projectes de l’àmbit polític , esportiu i social. Formo part del Consell d’Administració de la Piscina Municipal de Roses (agost 2011 – novembre 2012),  participo en l’organització d’activitats complementàries a la Setmana Catalana de Vela i en altres competicions nàutiques a Roses(febrer 2012-abril 2012), en la dinàmica per a la creació d’una Xarxa de Promoció Econòmica de l’Alt Empordà (octubre 2012-abril 2013), i participo activament a la XEC  Empordà – Xarxa Emprenedores Competents (xarxa que pretén el desenvolupament de les competències de base, tècniques i transversals necessàries per al desenvolupament de projectes professionals i empresarials) (abril 2012 – fins a la data).

La participació en tots aquests projectes m’han permès adquirir i millorar les competències de gestió de les emocions i l’estrès així com l’adaptabilitat, creativitat i innovació.

Finalment,  fruit d’aquest camí decideixo al juliol 2013,  realitzar el que més m’agrada  i de manera que resulti útil pels altres. Així neix  “ide-as. Creació i reorientació d’empreses “ amb la MISSIÓ d’ alinear l’estratègia financera i comercial de les PYMES amb la seva estratègia corporativa i competitiva, mitjançant una visió global dels processos.

“Estic molt motivada a formar part de l ‘equip col•laborador de Cresàlida. Doncs és justament de la mà del seu equip que descobreixo el valor de les competències i dels seus efectes de creixement tant a nivell personal i professional. Ha suposat un nou punt d’inflexió a la meva vida, que valoro com a molt positiu.  Poder col•laborar en que l’efecte Cresàlida arreli en altres persones i organitzacions, serà un plaer, doncs estic convençuda que és una de les claus per aconseguir millors empreses, però sobretot , millors persones.

CONTACTE:

ide-as. Creació i reorientació d’empreses
c/ Girona 25 – 2on
17600 – FIGUERES
619.67.00.86 | 972.51.44.27
msanjaime@ide-as.info  | www.ide-as.info (en construcció)

col•legiada núm. 515 (Col•legi Empresistes de Girona)

Publicat a Equip, Membres de l'equip