Nereida Carrillo

nereidacarrillo

Doctora en Comunicació i Periodisme per la Universitat Autònima de Barcelona (UAB), periodista freelance, consultora en comunicació digital, investigadora i docent.

Com a consultora en comunicació digital i 2.0, ha treballat en la renovació del web del Col·legi de Periodistes, en la gestió de xarxes per a la productora de televisió Createl i en la guia de xarxes socials de la URV. Durant quatre anys, va ser redactora multimèdia al 324.cat, el web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio. Abans va treballar a la Cadena SER en les redaccions de Barcelona i Tarragona i a diversos gabinets de comunicació.

Com a docent, des del curs 2012/13 és professora associada a la URV com a docent de les assignatures de Periodisme a Internet, Fonaments del periodisme i Gestió de la Comunicació en línia, aquesta darrera al Master del Departament d’Estudis de Comunicació. Des del mateix curs és consultora de la UOC, en l’assignatura Introducció al periodisme. Ha impartit classes a la UAB en l’assignatura Teoria i tècnica dels gèneres periodístics. Al Col·legi de Periodistes de Catalunya, imparteix el curs Noves narratives per a webs, mòbils i tauletes.

Ha impartit classes sobre Comunicació Política 2.0 al master CALSI de la UPV. Forma part del grup d’investigació en comunicació Comress-Incom UAB. La seva recerca doctoral ha inspirat el llibre El periodismo volátil. ¿Cómo atrapar la información política que se nos escapa? publicat el juny de 2013 per la UOC editorial.

<<Cresàlida significa poder crear en equip projectes en què tots apliquem allò en què creiem: la comunicació, la innovació i l’empoderament perquè altres creïn i innovin. És treballar amb professionals que valoren i estimulen els altres.>>

Publicat a Col·laboradors/es