Juny 2010

Factors d’èxit per emprendre: el perfil emprenedor

Conferència realitzada en el Workshop de la Fira de Turisme de Tarragona

Publicat a Conferències i seminaris

La capacitat creativa i innovadora de les persones en les organitzacions

Publicat a Conferències i seminaris

Emprendre en Femení

Formació emmarcada en els Premis Emprendre en femení, promoguts per la Diputació de Tarragona. Aquesta acció adreçada a dones emprenedores tenia com objectiu elaborar el projecte empresarial amb un enfocament de gènere, a través d’una metodologia i unes eines per tal  de definir el propi perfil emprenedor, identificant i dissenyant un pla de millora  de les competències emprenedores.I definir els elements clau de la idea de negoci, en clau de competències.

Publicat a Accions formatives

Curs de Finances per a no financers

Formació emmarcada dins del programa d’emprenedoria promogut pel servei  municipal Cambrils Emprèn. Aquesta acció anava adreçada a persones emprenedores per tal que adquirissin les competències tècniques i bàsiques necessàries per analitzar la viabilitat econòmica del seu projecte empresarial i realitzessin previsions econòmiques i financeres.

Publicat a Accions formatives

Curs de Negociació per a l’obtenció de finançament

Formació promoguda pel servei municipal de suport  a l’emprenedoria  Cambrils Emprèn. Aquesta acció anava adreçada a emprenedors/es amb l’objectiu d’adquirir les competències tècniques i transversals per encarar un procés de negociació, necessari per l’obtenció de finançament per als seus projectes.

Publicat a Accions formatives

Curs de Pla d’empresa

Formació promoguda pel servei municipal de suport  a l’emprenedoria  Cambrils Emprèn. Aquesta acció anava a adreçada a emprenedors/es amb l’objectiu d’adquirir les competències tècniques i transversals necessàries per elaborar el seu projecte empresarial.

Publicat a Accions formatives

El perfil de la dona emprenedora d’èxit

Publicat a Conferències i seminaris