Maig 2013

Emprendre en clau de competències: El perfil emprenedor

Conferència realitzada a Gandesa, organitzada per la Xarxa Territorial de la UOC, en el marc dels Seminaris en Xarxa.

Publicat a Conferències i seminaris

Emprendre en clau de competències

Publicat a Conferències i seminaris

Sí, jo sóc emprenedora!

Taller adreçat a dones emprenedores, empresàries i professionals que vulguin identificar i potenciar els factors clau de viabilitat d’un projecte amb perspectiva de gènere. D’una banda, analitzarem el perfil d’emprenedora o d’empresària òptim per crear, consolidar i fer créixer una activitat, posant especial èmfasi en l’avaluació de les seves competències emprenedores. D’altra banda, identificarem aquells factors personals i barreres externes que una dona es troba per tirar endavant el seu projecte i proposarem mesures correctores

Publicat a Conferències i seminaris

Suport tècnic de transferència de la metodologia d’Emprenedoria en clau de competències

Suport a l’equip de tècnics/ques de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat consistent en la transferència de la metodologia de l’emprenedoria en clau de competències i la seva aplicació en el projecte de la Borsa de Joves artistes emprenedors/es.

Publicat a Assessorament

Creativitat i Innovació

Formació emmarcada dins del Pla de formació interna de la Diputació de Tarragona, promoguda pel Departament de Recursos Humans . Aquesta acció anava adreçada a l’equip humà d’aquesta institució amb l’objectiu d’ identificar i millorar la seva capacitat creativa i innovadora, com a competència clau per encarar el nou paradigma econòmic i social amb més garanties d’èxit per part de l’administració publica.

Publicat a Accions formatives

El projecte professional i emprenedor en clau de competències

Formació emmarcada en el programa de Suport a l’emprenedoria promoguda per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilablareix. Acció adreçada a persones en situació d’atur o que volien millorar la seva ocupabilitat oferint una metodologia i unes eines per definir el seu projecte professional i/o emprenedor, en clau de competències professionals i emprenedores i partint d’un enfocament de l’emprenedoria en sentit ampli.

Publicat a Accions formatives